Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-09-24

Vikingfestivalen i Kemer/Turkiet med reportage

Viking Star Hotell - Kemer / Turkiet 2021 (Vikingfestivalen)

Dansbandssidan.com fick frågan om att komma ner till Turkiet och göra ett helhets reportage om Viking Star Hotell i Kemer där Vikingfestivalen ägde rum 17-23 september med artisterna Lasse Sigfridsson, Lasse Johansen & Benny Wallin. 3 artister som bjöd på dansbandsmusik 3-4 dagar på hotellet där alla hotellgästerna fick njuta och dansa till härlig dansbandsmusik i strålande miljö.

Ibrahim som är chef/arrangör/entreprenör driver 4 stycken Hotell i Kemer och säljer även fantastiska hus, runt 1500 hus har sålts här nere till folk som bor i Norden och jag fick chansen att göra ett specialinslag om detta med både film och bilder som ligger ute på sociala medier.

Själva hotellet är byggt för cirka 12-14 år sedan och har 5 stjärnor, ett familjehotell i grund och botten som erbjuder det mesta som man kan tänka sig. Underhållning varje dag i form av antingen dansbandsmusik, internationell musik, Turkisk afton, mini disco för barnen m.m. På dagarna erbjuds vatten jympa, pilkastning och många fler aktiviteter. Här finns som sagt något för alla. Som om inte detta vore nog så erbjuds Kemers bästa Spaavdelning med hög internationell klass med allt från massage till fotvård och mycket mer för ett bra pris.

När det gäller maten på hotellet så kan man inte vara missnöjd, här erbjuds en jätte stor frukostbuffé, lunchbuffé & middagsbuffé med stor variation varje dag. Kocken står även ute och grillar varje kväll vid poolen och här erbjuds kött, kyckling, kalkon, kebab m.m. Man skulle i ärlighetens namn behöva stanna i 2 veckor för att hinna med att prova all god mat på hotellet. Som om inte detta vore nog så kan man även få en enklare brunch för dom som inte hinner med frukosten och mitt på dagen erbjuds även pizza, hamburgare, hembakat bröd med fyllning och mycket annat utöver att man kan välja kaffe och fikabröd i dess olika former och storlekar. I stora drag för att sammanfatta maten under veckan så måste jag säga att detta överträffade mina förväntningar. Men det tar inte slut här, för att alla middagar ska bli kompletta så krävs även ett superproffsigt gäng med servitörer & servitriser. Här är det inget snack, jag är mäkta imponerad över service och effektiviteten samt vänligheten och servicen som håller absolut högsta klass. Dom serverar inte bara oss hotellgäster utan bjuder även på sig själva med uppträdanden med gästerna och medverkar även under veckan i olika aktiviteter. Man blir helt enkelt bortskämd att hotellets servitriser och servitörer som gör ett otroligt bra jobb för att alla ska trivas och mår bra. Kökschefen med sin personal gör det bra och mycket bra, här är betyget även högt och man lämnar inte restaurangen hungrig utan med mersmak. Betyg 5/5 för restaurangen och dess helhet.

Vikingfestivalen 2021 på hotellet var ett litet prov som gav mersmak och kommer att återkomma under 2022 med blandade artister från Norden. Möjligheterna är oändliga på hotellet och jag tyckte denna vecka bevisade oerhört mycket, tänk er kombinationen av att det erbjuds underhållning & dansbandsmusik på hotellet du bor på, man har som sagt allt på hotellet och helheten är ett faktum med mat, dryck, pool, spa, aktiviteter, dans, underhållning m.m. Lasse Sigfridsson från Sverige gjorde som han alltid gör, levererar och presterar gång på gång med högsta klass och proffsighet, likaså Lasse Johansen från Norge. Benny Wallin visste jag inte mycket om innan jag kom ner till Turkiet men han är en oerhört trevlig person och han kör en blandad repertoar av Svenska klassiska melodier blandat med lite Engelska melodier. Alla 3 artisterna gjorde denna vecka till något extra och ni alla skall ha ett stort och innerligt tack. Sen bilderna nedanför så förstår ni hur veckan har varit med dans, sång & glädje. Jag har intervjuat respektive artist under veckan och dessa kan ni ta del av på sociala medier förstås.

Kemer har otroligt mycket att erbjuda såsom marknader, hundratals restauranger, fantastiska badstränder, båtutflykter, Marina med en fin hamn med mängder av olika slags båtar. Det finns något för alla i staden och jag är glatt överraskad över det jag fått uppleva under veckan. Om jag kommer att åka hit igen? ABSOLUT!

Sist men inte minst ett stort tack till Ibrahim för att du välkomnande ner Nordens största Dansbandssida på ett reportage om din fantastiska verksamhet som håller hög internationell klass. Framgång föder framgång, det är väldigt enkelt att hårt jobb lönar sig och att man är genuin och äkta som tar hand om gäster och sin personal på bästa sätt. Ni måste helt enkelt komma till Kemer och besöka något av hans hotell så kommer ni själv då uppleva det jag just fått uppleva. Mellan 250.000 - 400.000 människor har nåtts av det jag gjort under veckan och den siffran är viktig för att sprida något som verkligen bör spridas.

Ta del av mina bilder nedanför som är tagna med min IPhone.

Tusen tack för denna gång Kemer/Turkiet samt tack alla artister för en underbar vecka. / Christian på Dansbandssidan

Lite länkar med mer information finns nedanför!

Viking Turizm – Viking Star Hotel – Viking Nona Beach – Viking Suite Hotel Resmi Sitesidir http://www.vikingturizm.com/

Kemer Hus http://www.thevikinghome.com/no/

< tillbaks till alla nyheter