Beställ online
Nöjd Kund–Garanti
Dans

Dansevenemang

Se var och när det händer!

Dansband - Schlager - Country

Dansare

Info

Info - Gustaf Fröding - 2023

Nöje - Danspaket 2022

Det var dans bort i vägen på lördagsnatten...över nejden gick låten av spelet och skratten, det var tjoh! det var hopp! det var hej!"

Till skillnad från Gustaf Frödings dikt som senare har sjungits av Sven Ingvars, äger våra danser rum på fredagar. Under våren bjuder vi upp till dans och då står ett av Sveriges mest populäraste dansband på
vår scen.

Hemsida: www.gustaffroding.se

Mail: info@gustaffroding.se

Info - Törringelund - 2023

Törringelund drivs med passion, glädje och kärleken för att laga riktigt god mat. Hos oss kan du förvänta dig att bli bemöt av personal som är glad att se dig och en kökschef som älskar att laga mat och tar gärna fram en och annan skånsk klassiker till menyn.

Till Törringelund kommer du för att äta lunch eller söndagsmiddag eller för att arrangera ett av livets arrangemang – dop, student, bröllop eller begravning. Eller så är du företagare och lägger din konferens eller kickoff hos oss. Kombinationen av lugnet i vår lummiga skog och närheten till Malmö gör att Törringelund passar dom flesta.

Hemsida: www.torringelund.se

Mail: info@torringelund.se

Info - Granada Lönsboda - 2023

Granada i Lönsboda är en av södra Sveriges största folkparker.
2006 blev vi ut­sedda till Sveriges finaste folk­park! Hela anläggningen är handikapp­vänlig med en dans­bana, disco, tre barer och ett cafe.

Hemsida: www.lonsboda-granada.se
Mail: granadagote@live.se

Ledig plats!