Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti

Evenemang

Se var och när det händer!

Dansband - Schlager - Country

Önskar man att synas med en annons här på sidan så får man kontakta dansbandssidan@hotmail.com för information hälsningar Dansbandssidan Norden AB

Evenemang

Lör 16 mar 2024 - DONNEZ

Öppet kl 21-01

FÖRKÖP via Nortic 300 kr
Entre & Matbiljett 575 kr
Matgäster Måste även plats/boka bord via

0431-432230 alt  bert@ekebonoje.se

http://www.ekebonoje.se/danspage/Default.cfm

Det är ett stort nöje och en fantastisk ära att få hälsa Sannex & Andreas Olsson tillbaka till Ullared och Eventhallen !" Från Nashville till Mello " En show i 3 akter som spänner över bandets musikaliska resa, givetvis även med de goa dansbandslåtarna! 2 rätters supéLör. 16/3Boka på : https://www.ticketmaster.se/.../sannex-fran.../652687

Om man tänker att det vore fantastiskt att förutom Sannex och showen besöka Ullared för lite shopping eller bara bra boende så kan man boka show/hotellpaket på :https://www.gekas.se/gora/evenemang/sannex-countryshow/

Hits of the 60 ́s 2024!

Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn och Brian Marston gör gemensam sak, eA uniktsamarbete där dom lirar de gamla hitlåtarna från Fden när dom var med i Sveriges populärastepopband under 60-talet!

För biljetter och mer information klicka här!

Elverum Caravanfestival 2-4 maj 2024!

Följ dom på Facebook här för mer information.

https://www.facebook.com/caravanfestivalelverum

Programmet för Dansveckan Spanien i Nerja 2024 finns nu på www.bokanerja.se!

På invigningen onsdagen den 23 oktober deltar konferencier och sångare Christian Andersson, som också bjuder upp till dans till egna och andras  kramgoa låtar i samma lokal som kvällsdanserna på Hotel Toboso Chaparill kl 16-18 den 24,26 & 27 oktober. Christian kommer också göra reportage med både deltagare och musiker för att sprida veckans dansglädje på sociala media. Dansbanden Perikles, Callinaz och Casanovas kör två kvällsdanser var under veckan. Workshopsledare presenteras under veckan!

https://www.bokanerja.se/dansveckan

Missa inte Ålands Dansbandsfestival 2024 -All information ni behöver veta inför denna vecka hittar ni via länken nedanför.

Klicka här för biljetter & information.

https://www.dansbandsfestival.nu/

Övriga evenemang

Gustaf Fröding - Program våren 2024

Guldsmedshytte SK kan stolt presentera årets händelse i kommunen! Som första steg inför föreningens 100 års jubileum 2026, så vill vi satsa stort och bjuda in till dans med ett av Sveriges största dansband.

Den 5/7 kommer Lasse Stefanz inta scenen i Råsshallen. Det kommer bli en helkväll med dans/musik, mat och dryck. Dörrarna öppnas kl. 17:00 och vid 18:00 serveras grillbuffé för de som väljer det som alternativ. Konsertstart 20:00.

Biljetterna kan köpas via länken nedan.

https://www.nortic.se/ticket/event/55358

Boka Christian Andersson!

För mer info klicka här! Eller maila enligt adressen nedanför.

För bokning maila: dansbandssidan@hotmail.com

Vårens nostalgishow! Hyllning av rock'n'rollens kungar med Henrik Åberg, Jerry Carlson & Emilio Walter! På turné i april! Biljetter finns på www.pianokings.se/biljetter

Ringsjö Wärdshus - platsen för bröllop, boende, fest och event mitt i Skåne. Besök www.ringsjowardshus.love

Bistro Grand i Falkenberg bjuder upp till dans!

Mer info här!

Grevieparken - Våren 2024

Dans o trallvänliga covers för festen eller puben.
Ibland med Bo Edving från Cool Candys. +4673080177. prodizproduktion@hotmail.com

Tänk att ni kan dansa och har kul till många olika dansband på samma kväll.Jag kan göra det, för jag är Dj och spelar 100% dansbandslåtar av många kända dansband som gör att ni stormtrivs på mina spelningar.
Hälsningar Dj-Willy.

Bokning & info: www.worldwidewilly.se
Tel.0738 946 552

Evenemang av Old Gold i Norrköping & Gryts Varv!

För Info & biljetter klicka här!