Beställ online
Nöjd Kund–Garanti

Evenemang

Se var och när det händer!

Dansband - Schlager - Country

Önskar man att synas med en annons här på sidan så får man kontakta dansbandssidan@hotmail.com för information hälsningar Dansbandssidan.

Evenemang

I Juletid 2020 med Elisa Lindström!

Det är faktiskt hela sex år sedan Elisa Lindström förra gången var med i I Juletid. Då var det 2014 och Elisa var i princip nykomling som soloartist, även om hon hade hunnit vinna TV-tävlingen Körslaget strax innan, och dessutom några år tidigare även Dansbandskampen ihop med sitt dansband Elisa´s. Nu har det som sagt hunnit gå några år, och Elisa har etablerat sig som en av Sveriges mest kända och uppskattade artister. Notabelt är ännu en TV-vinst då hon tog hem Let´s Dance 2016, samt en rad programledaruppdrag och även firade prestationen som huvudrollsinnehavare i Sound of Music på Nöjesteatern i Malmö. Årets upplaga av I Juletid är den artonde i ordningen, och ständiga ensemblemedlemmarna Magnus Johansson och Marcos Ubeda är mycket glada att återanknyta bekantskapen med Elisa. Det har ju visat sig tidigare att denna trio kan skapa en alldeles särskild musikalisk magi tillsammans.

(För biljetter samt mer information klicka på länken precis under bilden)

https://juliusbiljettservice.se/events/1018

Nytt datum 13 mars 2021!

På grund av den fortsatta situationen kring Covid-19 har vi av hänsyn till våra gästers och medarbetares hälsa och säkerhet, utifrån Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer beslutat tillsammans med Vikingarna och Lasse Stefanz samt övriga leverantörer att än en gång flytta fram Dansbandsfesten.
Vi vill informera om ett nytt datum för Dansbandsfesten som kommer att äga rum i vår, den 13 mars.  Din redan köpta biljett gäller för det nya datumet.
Har du inte möjlighet att delta på det nya datumet på grund av förhinder så erbjuder vi att betala tillbaka pengarna.

För återbetalning vänligen kontakta, Nortic Support på 0455-619700
Vi hoppas verkligen att vi ses den 13 mars. Vi ska fylla kvällen med ljuvlig musik och livlig dans.

Övrigt

Duo Vi - Dansmusik för vanligt folk!

Det finns få dansband i Sverige i dag som är så mångfacetterade som Duo Vi! Med dem på scenen får Du, förutom en variationsrik och svängig dansmusik, många glada skratt och ett proffsig framförande. Vill Du dansa gammeldans? -Tacka för det! Det spelar vi gärna! Med dubbla dragspel dessutom!

Ni kanske vill ha en stunds underhållning också, där man bara får sitta och lyssna.
Inga problem där heller!

Vare sig Ni vill dansa eller sitta ner och bli underhållna, så är Duo Vi ett utmärkt val för den lite mognare publiken!

Bokar oss gör man genom att maila till patrik@pinkhink.se eller genom att ringa mig på 070-644 4319 (Patrik Forslund).

Tänk att ni kan dansa och har kul till många olika dansband på samma kväll.Jag kan göra det, för jag är Dj och spelar 100% dansbandslåtar av många kända dansband som gör att ni stormtrivs på mina spelningar.
Hälsningar Dj-Willy.

Bokning & info: www.worldwidewilly.se
Tel.0738 946 552