Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti

Kontakt

Välkommen att kontakta Dansbandssidan via formuläret, e-post eller telefon. Du hittar oss såklart även via sociala medier.

Dansbandssidan.com vinnare av en Guldklave 2022 på Dansbandsveckan i malung!

Tack! Ditt meddelande är mottaget!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skulle skickas.

Om mig

Vinnare av Guldklave 2022!
Dansbandssidan.com & Christian Andersson vann en Guldklave 2022 på Dansbandsveckan i Malung (Juryns specialpris). Läs motiveringen nedanför, jag är oerhört stolt och tacksam för detta pris och kommer fortsätta leverera en mängd härliga reportage med foto, film, intervjuer m.m till mina 120.000 följare på sociala medier.

Motivering: "Juryns Specialpris 2022 går till en plattform som med stor kärlek till dansbandsmusik oförtrutet delar med sig av livesändningar, intervjuer, reportage och nyheter via sina digitala kanaler och spridit gemenskap i över tio års tid. Under pandemiåren så bidrog vår pristagare särskilt till att dansbanden kunde nå ut med sin musik och att isoleringen för publiken inte blev lika kännbar."

Jag är en kille på 43 år som har lyssnat på dansbandsmusik i 39 år. Vad vore livet utan denna musik! Jag är utbildad kock och jobbat till sjöss i 16 år på 47 olika fartyg. Nu mera lägger jag all min tid på Dansbandssidan.com. Det finns ett stort intresse för dansbandsmusik, därav öppnade jag denna sida på webben 2011 och jag hoppas kunna dela med mig av allt som har med dansband, schlager & country att göra. Alla bilder och filmer här på sidan tillhör Dansbandssidan.com och jag är ensam ansvarig för denna verksamhet. Hemsidan drivs idag som ett aktiebolag och min livsdröm att få vara egen företagare har gått igenom och framförallt att man får jobba med sin hobby som sitt riktiga jobb.

Vill man stötta Dansbandssidan.com med ett stöd i dessa tuffa tider så kan man göra det genom Swish till nummer 123 261 66 39 (Märk Gåva) 

Om det finns dansband som vill sponsra med skivor eller dansställen med biljetter o.s.v vänligen maila mig på dansbandssidan@hotmail.com jag kommer isåfall att tävla ut detta på sociala medier med 135.000 följare.

Vänliga hälsningar
Christian Andersson

Besök gärna min profil på Spotify genom att klicka på loggan nedanför!

Min musik samt bokning!

Släppte låten "Ska vi fira" 1:e augusti 2021 på Spotify. Låten är delvis en hyllning till mitt livsverk som firar 10 år den 15:e augusti 2021. Låten är skriven av Mats Larsson & Tom Käldström.

Vill man boka mig som artist för en kväll så kan man kontakta mig på dansbandssidan@hotmail.com för mer uppgifter och prisinformation. I första läget önskar jag att ni har ett PA på plats med högtalare, resten tar jag med mig som behövs. / Christian på Dansbandssidan.com

För att lyssna på min musik via Spotify så klickar ni här!

Dansbandssidans egna godis i samarbete med The Brand Studio!

Dansbandssidan.com vann en Guldklave 2022

Nedanför ser ni prisbilden från alla vinnarna av en Guldklave 2022 på Dansbandsveckan i Malung!