Beställ online
Nöjd Kund–Garanti

Kontakt

Välkommen att kontakta Dansbandssidan via formuläret, e-post eller telefon. Du hittar oss såklart även via sociala medier.

Tack! Ditt meddelande är mottaget!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skulle skickas.

Om mig

Jag är en kille på 39 år som har lyssnat på dansbandsmusik i 34 år. Vad vore livet utan denna musik! Jag är utbildad kock och jobbat till sjöss i 16 år på 47 olika fartyg. Nu mera lägger jag all min tid på Dansbandssidan.com. Det finns ett stort intresse för dansbandsmusik, därav öppnade jag denna sida på webben 2011 och jag hoppas kunna dela med mig av allt som har med dansband, schlager & country att göra. Alla bilder och filmer här på sidan tillhör Dansbandssidan.com och jag är ensam ansvarig för denna verksamhet. Hemsidan drivs idag som ett aktiebolag och min livsdröm att få vara egen företagare har gått igenom och framförallt att man får jobba med sin hobby som sitt riktiga jobb.

Vill man stötta Dansbandssidan.com med ett stöd i dessa tuffa tider så kan man göra det genom Swish till nummer 123 261 66 39 (Märk Gåva) 

Om det finns dansband som vill sponsra med skivor eller dansställen med biljetter o.s.v vänligen maila mig på dansbandssidan@hotmail.com jag kommer isåfall att tävla ut detta på sociala medier med 100.000 följare.

Vänliga hälsningar
Christian Andersson

Besök gärna min profil på Spotify genom att klicka på loggan nedanför!

Min musik

Släppte låten "Finns det nån chans" den 31/12 2019 på Spotify! Låten skriven av Tom Käldström & Mats Larsson.

Dansbandssidans egna godis i samarbete med BrandNewProfile.se

Björka Loge 2018

Här är en av bilderna från när jag släppte min singel "Dags för dans" 2018 som man kan lyssna på via Spotify!