Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti

Boka Christian Andersson

Information om att boka artisten

  • Evenemang
  • Företagsevent
  • Danskväll
  • Födelsedagsfest
  • Scenframträdande

Lite om mig som artist

Christian Andersson heter jag och jag har alltid brunnit för dansbandsmusiken och på senare år även släppt musik på Spotify. För inte allt för längesedan så gick jag ut med att jag varken är någon artist eller sångare utan mitt mål var att bjuda på mig själv och glädja människor med min musik. Men det har visats sig att det finns ett intresse för det jag håller på med. Runt 180.000 streams har min musik på Spotify och under pandemin som varit så har mina egna "Livesändningar" haft cirka 800.000 visningar med tusentals positiva kommentarer.

Vad erbjuder jag? 

Det finns olika alternativ som jag kan erbjuda om ni önskar att boka mig som artist för en kväll. Det enda jag önskar på plats är ett par någorlunda stora högtalare då jag själv inte har möjlighet att ta med detta på plats. Men detaljer kan man ta på telefon inför en spelning för att den ska bli så bra som möjligt.

Evenemang

Företagsevent

Danskväll

Födelsedagsfest

Äldreboenden

Kyrkor

Vad kostar det? 

Allt beror förstås på vart & hur länge man önskar att boka mig. Givetvis kommer vi överens om detta via mail eller på telefon. F-SKATT finns och betalning sker på faktura.

Vad för slags musik erbjuds? 

Jag är i grund och botten gjord för att leverera mogen dansbandsmusik men även andliga sånger. Givetvis erbjuder jag även lite modernare musik om så skulle önskas. Jag sjunger mest på Svenska men en del melodier framförs på Engelska. Att få glädja människor och bjuda på mig själv är något jag tror att folk uppskattar och som bevisligen fungerat dom gångerna jag kört live.

Lyssna när jag framför låten "I ett fotoalbum".

Lyssna när jag framför låten "Vår egen bröllopsdag" på Playa Del Sol Gran Canaria 2023!

Gästade Börjesgården 24/5 2023

Ny musik med Christian Andersson som släpps den 8:e December 2023 "Ut och dansa".

Skriven av Tom Käldström & Mats Larsson

Min senaste singel släpptes i maj 2023 "För kärlekens skull"

Släppte låten "I Juletid" 2021 på Spotify!

Släpptes 2:e november 2021!

En cover på låten "Sång till friheten" Lyssna genom att trycka här!

Här framför jag min egna låt "Finns det nån chans?"

Nedanför kan lyssna på en av mina egna melodier som är skriven av Mats Larsson & Tom Käldström. Detta från mitt 10 års jubileum den 15:e augusti 2021.

Framför låten "Amor" Playa Del Sol 2023!

Lyssna på min senaste singel "Ska vi fira" genom filmen nedanför.

Denna melodi är skriven av Tom Käldström & Mats Larsson och den specialskrevs delvis inför mitt jubileum med Dansbandssidan. Låten släpptes den 1/8 - 2021 och har i skrivande stund 15.000 streams på Spotify. Går även att inhandla i shopen här på Dansbandssidan.

Artistbokning

Skicka gärna in din förfrågan via e-post så återkommer jag till dig om priser och lämpligt datum.