Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-04-08

Upplev Skånes största Pingstfest på Törringelund

Den 18:e maj händer det oerhört mycket på anrika Törringelund i Skåne. Det är nämligen Skånes största och traditionsenliga Pingstfest som går av stapeln. Nedanför hittar ni mycket information om denna kväll samt via Törringelunds hemsida. Detta är ett evenemang Dansbandssidan.com varmt vill rekommendera, här finns något för alla i musikväg samt dryck och mat.

Skånes största pingstfest är en tradition sedan 1989. Till oss kommer människor från hela Skåne med omnejd och vi öppnar upp hela vårt område. På området har vi en stor grillbuffé, dansrestaurang med 3-rätters, flera barer och ett dansgolv under bar himmel. Vi har tre scener, i Rotundan, i Dansrestaurangen och en framför Partytältet. Här kan man både äta och dricka under hela kvällen och såklart - lyssna och dansa till våra band!

Biljetter hittar ni på torringelund.se. Vi säljer entrébiljetter och entrébiljetter med mat. Köper man biljett till grillbuffén väljer den biljettyp där man vill sitta. Väljer man 3-rätters serveras den endast i Dansrestaurangen. Notera att det bara finns 50 matplatser i Dansrestaurangen med den kommer vara öppen för alla att komma in och dansa och dricka gott.

3-rätters i Dansrestaurangen serveras mellan 18-21. Menyn presenteras längre fram.
Grillbuffén är öppen från 18.00 till ca 20.30. Därefter kommer det finns korv och burgare att köpa från grillen resten av kvällen. Ingen ska gå hungrig på Törringelund!

Vad sägs om Partyfabriken - Voize - Eva Eastwood & Edward And The Hayriders. Mycket mer info om denna Pingstfest den 18:e maj hittar ni via länken nedanför.

Törringelund | 18:00 – 02:00 | Åldersgräns 18+

www.torringelund.se

< tillbaks till alla nyheter