Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2022-09-05

Unik möjlighet att se dansbandet Holmérz på scen

I en fullspäckad show kommer Hank Holmér och hans mannar ta publiken på en resa genom de stora mediala fenomenen på 70- och 80-talet. Generalisten kommer känna igen sig, kalenderbitaren förkovra sig. Med musikaliska flirtar till statligt godkänd musik väcker Holmérz liv i känslor och minnen du drömmer om på natten eller helt har förträngt. En del kommer att kretsa kring Olof Palme men i stort så kommer Sverige att skaka i sina grundvalar när sanningen om dansbandet Holmérz når scenen.

“Först och främst så vill jag, Hank Holmér, härmed meddela allmänheten att dansbandet Holmérz kommer att spela på Scalateatern den 8 oktober i år. Under devisen - En krogshow i Folkparksformat - kommer Holmérz att bjuda på en laddad och avspärrande musikalisk presskonferens” säger Hank Holmér med ett väderbitet leende. Och tillägger att “ Om hans bandkamrater skulle haft hand om mordet hade det varit löst på minst en vecka. Men någon ska ju gå matchen.”

Det kommer ges både tillfällen att bugga som att diskutera och dissekera konspirationsteorier.


Bruce Springsteen sålde ut 3 konserter på Ullevi på 3 timmar men Holmérz kommer sälja ut Scala på 15 min och det, det är bra.  

Biljetterna släpps på Holmerz.com samt deras sociala medier och hos Scala på måndag kl.09.00. Klicka på länken för biljetter -> https://www.eventbrite.se/e/holmerz-live-pa-scala-biljetter-397082613787

< tillbaks till alla nyheter