Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-12-04

Underbar 1:a advent när Micke Ahlgrens gästade Törringelund

Vilken 1:a Advent det blev på Törringelund till dansbandet Micke Ahlgrens. Det var oerhört längesedan Dansbandssidan.com var på ett ordinarie reportage på just denna klassiska och anrika dansställe, men igår tog jag chansen och åkte med för att för cirka 50:e gången göra ännu ett inslag härifrån. Bandet hämtade upp mig hemma och därefter vid ankomst så rullade vi in bandets diverse utrustning innan det gudomliga julbordet på Törringelund väntade. Jag hart provat detta ett par gånger tidigare och det är minst sagt väldigt hög klass på maten här, allting lagas från grunden och inga halvfabrikat dukas fram. En ljuvlig och mysig miljö med allt från julgranar, tomtar, juleljus och svag julmusik gjorde att man verkligen kände att här vill jag stanna och här vill jag njuta av god mat i gott sällskap. Att det sedan var snö utomhus runt en vacker byggnad gör ju inte saken sämre just i detta fall, 100% julstämning såhär på Advent.

Det finns absolut ingen tvekan på att sätta 5/5 i betyg och då ingår inte bara maten i betyget utan allt från servering, mottagande, gästvänlighet och service. Bandet Micke Ahlgrens var rent ut sagt lyriska och sa själva att detta är bland det bästa julbord dom har upplevt och jag håller med dom till 100%. Efter att vi var mätta och belåtna väntade en kopp kaffe och uppackning samt soundcheck. Dansbandssidan gjorde även en längre intervju med Micke Ahlgren som ni kan ta del av nedanför i detta reportage. Danskvällen blev som vanligt lyckad med både härlig dansmusik men även julmusik från bandets egna platta "Dansbandsjul" som ni kan höra i sin helhet via Spotify. Roligt att bandet även tagit in lite nya låtar i repertoaren.

Med närmare 50 olika inslag under mina år med Dansbandssidan för bandet så behövs inte många ord sägas. Rutin, proffsighet, dansant musik och framförallt genomtrevliga killar som bjuder på sig själva. Det är bara att lyfta på hatten och tacka er killar för en oerhört fin kväll samt tack till Törringelund för ljuvlig service med allt från dryck, julbord, kaffe, mackor och fika. / Christian på Dansbandssidan.com

Många fler bilder från både maten och danskvällen kommer om en liten stund ut på sociala medier (Facebook - Dansbandssidan) 

Foto: Dansbandssidan.com / Längre ner på sidan finns en intervju med Micke Ahlgren från igår.

Här nedanför kan ni även ta del av en 13 minuter lång intervju med Micke Ahlgren som jag gjorde igår.

< tillbaks till alla nyheter