Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-12-14

Tom & Nicklas Käldström gör succé tillsammans

Det är pappa Tom Käldström som ligger bakom låtskrivandet och är producent för sin son Nicklas Käldström. Tillsammans gör dom en stor succé tillsammans och detta är bara början om ni frågar Christian (Ansvarig utgivare för Dansbandssidan.com). Christian har följt Nicklas i ett antal år och han går från klarhet till klarhet och det är förstås oerhört glädjande att se denna framgångssaga i så pass tidig ålder.

Läs lite om Nicklas och Tom nedanför.

Nicklas Käldström 10 år, går i 4:e klass i Salo Svenska skola i staden Salo i Finland. Ända sen han var liten 3-årig pojke, har han stått bredvid pappa Tom Käldström(bl.a. Tommys) på scenen. Det första instrumentet som Nicklas ville ha var ett dragspel. Sen dess har det blivit fler instrument i arsenalen. Sången är ändå en av de saker som ligger varmast hjärtat för Nicklas. Den stora idolen är Benjamin Ingrosso. Nicklas drömmer om att en dag få bli artist och stå på dom stora scenerna. Tillsammans med pappa Tom så har Nicklas hittills gjort och spelat in två singlar, bägge finns på Spotify.

Den senaste singeln Önskelistan, en vacker julsång, har gjort succé på vegatoppen i Finland (Finlands motsvarighet till Svensktoppen). Nicklas gick direkt från utmanare till första plats med stor marginal mot låten på andra plats. Nicklas hoppas få ligga kvar en stund, åtminstone över julen. Han är oerhört tacksam för de röster han fått. Han säger: ”Jag gör ju bara det jag tycker mest om av allt, sjunga från hjärtat. Under december månad gör Nicklas hela 5 jobb, allt från julkonserter till underhållning på julmarknad. Varje jobb är lika viktigt och roligt säger han. Han önskar alla en god jul och ett gott nytt år, och tackar ännu en gång för det stöd han får av sina lyssnare.

Ni hör förstås Nicklas senaste jullåt via denna länk.

Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter