Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-08-17

Tack till alla som medverkade på Dansbandssidans 10 års jubileum

Tusen hjärtligt tack Engdahls, Tom Käldström, Mona G, Lasse Sigfridsson för ett otroligt bra jobb och leverans när Dansbandssidan firade 10 års jubileum i söndags den 15:e augusti. Tack även alla kära följare för gåvor och närmare 5000 kommentarer och över 42.000 visningar, jag är mållös och överväldigad över denna dag. Tack även Peter Dahlström på The end studios för ett otroligt proffsigt jobb med ljud och lokal m.m. Tack till Tobias Svärd (Fotograf) Tack Jonas Almqvist för ansvarade för chatten under hela sändningen och även Pär Winberg. Tack och återigen tack allla underbara som varit med idag och för alla grattis hälsningar från dansband, artister vänner m.m.

Maten som jag hade ordnat till alla artister och övriga som jobbade med sändningen bestod av - Grillbuffé & skaldjursbuffé med en massa tillbehör, samt specialdesignad jubileumstårta utöver kaffe, kakor och mänger med godis. Dessutom en lite present till alla i form av Specialdesignade polkagrisar från Polkapojkarna i Gränna.

Nedanför kan ni ta del av härliga bilder som Tobias Svärd har fotograferat. Sändningen ligger kvar på Youtube & Facebook om ni vill kolla in det i efterhand. Fler bilder finns på Dansbandssidan på Facebook. Hälsningar Christian på Dansbandssidan.com

Tobias Svärd

Foto Tobias Svärd

Tobias Svärd

Tobias Svärd

Tobias Svärd

Tobias Svärd

Tobias Svärd
< tillbaks till alla nyheter