Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2022-04-24

Tack Mjölby Dansmara

Äntligen säger jag om denna kväll på Mjölby Dansmara, efter närmare 2 år utan ett egentligen riktigt reportage & att åka ut och göra det jobb jag är bäst på så var det så äntligen dags att få träffa publik, dansare och dansband igen. Senast Mjölby Dansmara gick av stapeln var 2019 och då med samma uppställning i form av Wahlströms, Casanovas & Xplays, enda skillnaden var partybandet Double Decade som höll igår i en separat lokal, ett jäkla ös där inne och god stämning, dessutom en ny bekantskap och väldans trevliga killar. Tänk er 6 timmar dansmusik Non Stopp till 3 populära dansband som gav allt och levererade som vanligt på högsta nivå. Bra arrangerat enligt min mening beträffande danslokal (Mjölby Ishall) samt en bar för dom som ville ha något gott att dricka utöver ett café som erbjöd korv, hamburgare, fika, kaffe m.m. Gott om plats och mysig stämning. Patrik Rasmussen är sedan en tid tillbaka ny sångare i Xplays och har bland annat varit medlem i dansbandet Date tidigare och haft andra framgångar. Du håller dina klass på högsta nivå om inte bättre och jag är imponerad av hur snabbt du kommit in i bandet och denna bransch, hatten av för dig och varmt välkommen tillbaka till dansbandsbranschen. Harry Lindberg i Casanovas är numera fullvärdig medlem i bandet och är dessutom son till Jimmy Lindberg, Harry har i många spelningar kallats för ”Praktikanten” men dom orden kan vi numera glömma, trevlig & en duktig musiker som har framtiden för sig. Sist men inte minst Casanovas nya trummis Simon Bondesson, ung & redan en rutinerad trummis som fann sin plats omgående i bandet och där han verkligen förtjänar sin plats. Skoj att få träffa dig och din härliga personlighet igår. Välkommen även du till dansbands branschen.

Vill rikta ett stort tack till arrangören Massi (Xplays) som har lagt ner mycket tid på denna Dansmara, du ska mycket beröm. Tack även till alla 4 band för att ni gjorde denna kväll till en underbar danskväll med varierande dansmusik. Sist men inte minst tack till alla underbara dansare och publik, utan er så hade det inte blivit någonting och att se er alla dansa och njuta igen är en fröjd trots att jag som fotograf är sparsam med bilder på just dansare då jag inte vill riskera att fota någon som verkligen inte vill bli fotograferad.

Nedanför kan ni ta del av lite härliga bilder från gårdagen. Resten av bilderna hittar ni på Dansbandssidan på Facebook. / Christian på Dansbandssidan.com

< tillbaks till alla nyheter