Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-01-26

Succévecka för Terjes Dansegalla på Gran Canaria

Terje utaker har arrangerat Dansegalla sedan 2012 på Gran Canaria och denna succé kvarstår och är oerhört populär, liksom förra året så arrangerades dessa på Bahia Playa med 2 kvällar & på Playa Del Sol med 2 kvällar. Dansbandssidan.com har varit med sedan 2016 för reportage och på senare år även som artist.

Christina Lindberg, Lasse Sigfridsson, Christian Andersson, Hanne Mette, Terje Ingemar Larsson, Odd Arne Sørensen, Contrazt, Rune Rudberg var artisterna. Under denna utöver 2 fantastiska husband. DJ Charlie stod för underhållningen innan och under pausen för att sprida god stämning bland besökare.

Christina Lindberg & Hanne Mette hoppade in med kort varsel p.g.a att Kikki Danielsson & Anne Nördsti inte kunde närvara, ni gjorde det med bravur tillsammans med alla andra underbara artister. Man märker förstås att eran erfarenhet och glädje når ända fram till publiken.

Denna vecka kan enklast beskrivas med följande ord, fest, dans, glädje, gemenskap och underbart väder. Det är en vecka man måste uppleva på plats helt enkelt och jag vill varmt rekommendera er ett besök. Det står redan nu klart att en ny Dansegalla kommer äga rum i Januari 2025 och det är förstås oerhört roligt. Terje Utaker som är arrangör av denna tradition och ”Mästervärk” ska ha allt beröm man kan få, bra service till artister, god mat under alla spelningar samt en varm människa som bryr sig om allt och alla för att se till att allting rullar på perfekt under 7 dagar. Under denna vecka har det även varit danskurser som Astrid & Kjell har undervisat i väldigt uppskattat.

Terje är den enda som ser till att det arrangeras en så pass stor Dansegalla här på ön och det är oerhört glädjande, det märks också att folk från både Sverige, Norge & Finland stormtrivs och reser hit för att kombinera både semester med Dans och god stämning.

Tusen tack för gott samarbete under veckan alla artister, crew, ljudtekniker och inte minst Terje & Trine Utaker. Nu riktar vi blickarna mot 2025 & nästa Dansegalla. Alla bilder från veckan hittar ni på Dansbandssidan på Facebook samt att ni kan kolla in alla filmer med över 1,5 miljoner visningar. Fantastiskt att kunna nå ut så pass långt och sprida olika evenemang på ett effektivt sätt.

Dansbandssidan.com
Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter