Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-10-26

Succé för premiären av Dansveckan Spanien - utökas till 2024

BokaNerja är en svenskägd resebyrå med sin verksamhet i Nerja-området öster om Malaga.

2022 var ägarna Tuva Bojstedt och Timo Trolin på Dansveckan i Malung, och imponerades av dansglädjen, proffsiga band och välorganiserat värdskap som denna stora dansfestival erbjuder år efter år. Ett evenemang för att förlänga danssäsongen och resa tillsammans med likasinnade utomlands till värmen skapades, och över 150 personer köpte dansbiljetter för premiärveckan i Nerja.

Dansveckan pågår nu för fullt med Perikles avslutande spelning igår ikväll, och avslutas med spelningar av Callinaz torsdag och fredag. Flera duktiga dansledare är på plats, med workshops inom bugg, fox och salsa bland annat, och för deltagarna finns möjlighet att delta på utflykter och aktiviteter som vandring, yoga, vinprovning mm. Christian Andersson har varit med under veckan som artist för att bryta in med kramgoa låtar och för att sprida hela evenemanget som influenser med både bilder och filmer.

Vi är överväldigade av den positiva responsen redan nu premiäråret. Att få komma iväg till solen och dansa efterfrågas verkligen, och vi förstår att vårt evenemang som vänder sig även till yngre publik behövs. Vi planerar för att kunna upprepa årets succékombination Callinaz och Perikles, och toppa med ytterligare ett starkt, populärt band. Även en rookiescen planeras, säger Tuva Bojstedt för nya band och artister.

Dom kommer släppa 50 förare och 50 följare paketresor till att börja med.

< tillbaks till alla nyheter