Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2022-05-09

Stor succé för Caravanfestivalen 2022 i Elverum

Efter 2 års uppehåll så kunde äntligen Caravanfestivalen återigen öppna för 4:e gången. Det hela smygstartade redan på torsdagkvällen där Big Foot uppträde i puben med härlig Countrymusik & många glada gäster på plats under flera timmar. Husvagnar & husbilar rullade sakta in på området för att förberedda sig för 2 dagars dans, glädje & fest. Förutsättningarna kunde inte vara mycket bättre med fint väder och en otrolig proffsig anläggning. Under fredag & lördag var det även Caravanmässa i området som drivs av Morten Bekkevoll och han är även ansvarig för hela festivalen där han har gott sällskap av sin personal & crew.

Fredagens startfält var inga mindre än Lasse Stefanz & Anne Nørdsti som spelat tillammans många gånger dom senaste åren. Men innan dessa band drog igång kvällen så fick Countryduon Big Foot igång publiken och när det sen var dags för första bandet att kliva upp på scenen så var det redan gott om publik på plats. Tältet som jag både filmat & berättat om var bland det största jag någonsin hade sett och denna kväll var det cirka 1150 dansgäster som vistades här inne. Bägge banden levererade och publiken samt dansarna roade sig gladeligen kvällen igenom till fin dansbandsmusik. Så var det även under kväll nummer 2 där Matz Bladhs, Hanne Mette Band & Rune Rudberg Band spelade och sista kvällen var besöks antalet cirka 1050 personer. Alltså en enorm succé för denna fina festival som återkommer i maj 2023 på samma plats. För besökarna erbjöd god dricka samt olika matstånd och gott om plats. Ett toppen bra arrangemang helt enkelt med proffsig personal.

Dansbandsveckan i Malung var på plats under alla dagar för att locka över Norska gäster till sommarens dansbandsvecka och visst lyckades dom med det, många besökte deras monter under helgen där man kunde tävla och även få information ifrån ett härligt gäng på 4 personer. Grundaren Bertil var förstås på plats tillsammans med bland annat Lars Bälter & Åsa Hedlöf.

Det är många härliga människor som skall ha ett stort tack för denna gång, Kim Brandsnes som var konferencier och gjorde ett toppen jobb med bland annat intervjuer och välkomnade banden. All crew och personal inklusive alla fotografer, ljudtekniker samt ansvarig Morten Kekkevoll som driver Caravancenter i Elverum.

Det största tacket skall förstås gå till alla dansband & artister - Lasse Stefanz - Hanne Mette Band - Rune Rudberg Band - Matz Bladhs - Anne Nørdsti - Big Foot. Tack för att ni gjorde denna festivalen till en stor succé.

Nedanför kan ni ta del av en del bilder från helgen och vill ni se många fler bilder så finns dessa på Dansbandssidan.com på Facebook där ni även kan ta de av alla intervjuer som jag gjorde under helgen samt bilder, filmer m.m. Det blev så pass många bilder att jag omöjligt kunde lägga in alla här på hemsidan, ljuvliga bilder och dessa kan ni se på Facebook.

< tillbaks till alla nyheter