Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-05-19

Skånes största pingstfest blev en succé

Traditionsenligt så var det återigen dags för Törringelund att arrangera och bjuda in till Skånes största Pingfest. Förutsättningarna var helt lysande med bedårande och underbart väder dagen & kvällen rakt igenom. Dansbandssidan var på plats redan 11.30 på dagen för att uppdatera och göra reklam. Många av gästerna avnjöt en underbar grillbuffe och andra valde en 3-rätters meny uppe i restaurangen där Voize senare skulle bjuda till dans. På ute scenen var det fullt ös från början till slut där Perikles, 100% Uggla & Partyfabriken såg till att publiken verkligen fick valuta för pengarna. Inne i dansrotundan spelade Eva Eastwood& Edward and the Hayriders. Här inne bjöd det på rockabilly / rock och det svängde verkligen rejält. Mellan gästerna gick runt och dansade, lysnade och roade sig så erbjöds olika matstånd, serveringar och gott om sittplatser. Detta är en sådan dag då man verkligen inte kan gnälla ett enda dugg på någonting, ett lysande evenemang av Denny med personal.

Perikles - Eva Eastwood - Edward and the Hayriders - Partyfabriken - Voize - 100% Uggla. Ni alla ska ha ett stort tack för igår med fantastisk musik och leverans. Det är en fröjd Tack även till Törringelund för god service, utomordentligt god mat som alltid och eran generositet.

Nedanför kan ni ta del av ett antal bilder, men om en liten stund så kommer resterande bilder ut på Dansbandssidan på Facebook.

Det är såhär man sprider danskulturen och musiken genom att aktivt vara ute på reportage där man träffar musiker, dansgäster och arrangörer. Såhär har jag jobbat i 13 år med företaget och kommer så fortsätta med.

Foto: Dansbandssidan.com
(Denna kväll hade Voize vikarie på trummor) 
Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter