Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-11-18

Sannex & "Country Roads" glänste på hemmaplan i Ystad

Dansbandet Sannex bjöd in till "Country Roads" på hemmaplan i Ystad med gästartisterna Fredrik Lundman "The Swedish Cowboy" & Gottfrid. Vilken kväll det blev, fullsatt och oerhörd bra show där verkligen musiken står i centrum med 5 skickliga sångare på som levererar till max. Det råder ingen tvekan om att Sannex tar countrymusiken ett steg närmre till Sverige, det kändes som om man vore på plats på en konsert i Nashville helt enkelt. Allting som Andreas Olsson med Sannex gör är av högsta kvalitet, oerhörd precision och skicklighet i allt. Dessutom med 2 oerhört duktiga gästartister som verkligen passar in i detta koncept. Jag tänker på när Fredrik Lundman framför låten "Unchained Melody" det var gåshud deluxe och publiken stod upp mitt i konserten & applåderade. Vi fick även höra Sannex nya singel som släpptes igår "A Heart Needs A Home", en oerhört fin låt som killarna framför perfekt och som kommer få många lyssningar på digitala medier. Denna konsert ägde rum på Ystad teater, en oerhörd fin teater med bra salong och underbar mysig miljö.

För att sammanfatta denna kväll & för att ge ett betyg som blir det utan tvekan 5/5 möjliga, det var helt enkelt en fröjd att få lyssna och njuta under drygt 2 timmar utöver en kortare paus. Dansbandssidan jobbar för "Dansband, Country & Schlager" därav är det extra roligt när man kan sprida countrymusiken än mer.

Ni har fortfarande chansen att kolla in denna lysande show med följande datum som ni hittar nedanför. Nässjö 18 nov Halmstad 19 nov Bollnäs 24 nov Eskilstuna 25 nov Biljetter & information hittar ni på www.sannex.nu

Tack Sannex för inbjudan till att få uppleva denna konsert igår. / Christian Andersson (Ansvarig & grundare av Dansbandssidan.com) 

Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter