Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-12-30

Sammanfattning av 2021 för Dansbandssidan.com

2021 närmar sig sitt slut och jag tänkte kort sammanfatta året som innehållit glädje, förtvivlan, lyckorus och otur. Att mitt under en pandemi få fira Dansbandssidans 10 års jubileum den 15/8 - 2021 kommer alltid att vara ett minne för livet.

Att det blev en livesändning är jag tacksam för, tanken var från början att hyra en större nöjeslokal med livepublik på plats. Men med tanke på Covid-19 så förändrades mycket och man fick helt enkelt tänka om och göra det bästa av förutsättningarna. Som sagt ett otroligt lyckat jubileum med fantastiska artister och Crew. Något jag helt & hållet planerat väldigt länge och varit noga med att tänka på allt.

Pandemin har under 2021 slagit hårt mot dansbandsbranschen och när man väl trodde att man såg en ljusöppning så släcktes ljuset rätt fort igen och dansen m.m gör uppehåll än en gång, det är otroligt tufft för dansband som fått tänka om, arrangörer som fått slita och kämpa för att bevara många nöjesplatser trots att utgifter m.m trillar in men inkomster uteblir. Jag lider verkligen med en hel bransch men ser ändå positivt på framtiden och tror innerligt att dansbanden och musik kommer bestå för all framtid hur tufft det än kan vara. Dansarna väntar och arrangörerna gör vad dom kan för att hålla sina nöjesplatser igång. För egen del som ansvarig för mitt företag Dansbandssidan så försöker jag hålla huvet över vattenytan och har gjort det tidigare och kommer göra det fortsatt. Det finns så mycket att se framemot under sommaren o.s.v att det ger kraft att köra på för fullt. Man får helt enkelt vara kreativ och komma på egna idéer när det är som tuffast i denna pandemi. Många arrangemang i januari har blivit inställda såsom Terjes Dansegalla & Dansbandsveckan på Cinderella och det med all rätt, men kära följare, dansband, arrangörer och dansare, bättre tider kommer.

När jag skriver så talar jag även för våra Nordiska länder som haft det minst lika tufft.

Jag avrundar året med en ordinarie ”Livesändning” på Nyårsafton 18.30-20.00 & då kommer jag framföra låtarna jag skulle kört idag i Laholm inför publik.

Tack Mona G att jag fick uppleva ditt jubileum i Växjö

Jag kunde bifogat 1000-tals bilder från 2021 samt ännu större sammanfattning men det skulle bli för mycket helt enkelt.

Tack alla följare, arrangörer, dansband samt publiken för ett speciellt 2021. imorgon kommer min officiella nyårshälsning. Vänliga hälsningar Christian på Dansbandssidan.

< tillbaks till alla nyheter