Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-03-21

Påskspecial med livesändning

Det närmar sig påsk och då vill jag som ansvarig för Dansbandssidan.com bjuda in er till en livesändning med musik & glädje. Varför gör jag då dessa sändningar och på mitt sätt? Jo för att läget är som det är angående covid 19, att då kunna leverera sång och musik för att glädja folk som bevisligen gillar det man gör är en ren glädje. Följarna får samtidigt chansen att stötta sidan med en valfri entré/gåva, som alla begriper och förstår så är det inte lätt i dessa tider och då gör jag som alla andra att köra lite livesändningar för Dansbandssidans bästa och för att kunna klara att driva mitt livsverk vidare även efter covid 19 är över. Jag är i grund och botten varken någon sångare eller artist, men allt behöver inte vara prickfritt i livet för att man ska kunna lyckas. Med närmare 150.000 streams på min musik via Spotify och med över 100.000 följare så är det många som uppskattar det jag erbjuder och levererar.

Det kommer bli utlottningar, tävlingar m.m under sändningen och vill man får man även chansen att stötta sidan med en gåva/entré. Tack alla som följer mig på resan och tack till er alla som stöttar sidan på ett eller annat sätt.

Med detta sagt så ska ni alla känna er varmt välkomna att fira Påskdagen tillsammans med mig mellan 16.00-18.00 via Dansbandssidan på Facebook. Väl mött / Christian

< tillbaks till alla nyheter