Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-09-26

Nya medlemmar i Kjellez

KJELLEZ - DANSBANDET SOM STARTADE MITT I CORONAN BLIR ETT 5-MANNA BAND

Nedanför kan ni ta del av lite pressinformation som Dansbandssidan fick ta emot den 24/9 - 2021. Texten nedanför kommer ifrån dansbandet Kjellez och är även skriven av dom.

Dansbandet Kjellez, som startade upp i augusti-20 - mitt i coronan, och som blev en snackis i branschen, har snart sin första officiella spelning live.

”Det har inte varit lätt i dessa tider att få till möjligheter för att repetera under säkra former, men vi har gjort så gott vi har kunnat” säger kapellmästaren och huvudsångaren Kjell Lundbom i bandet. ”Dessutom tappade vi vår gitarrist/saxofonist Antti Johansson innan sommaren i år pga att han fick nya möjligheter i sitt civila arbete, och vi har sen dess sökt en ersättare som passar in hos oss”. ”Under tiden har vi fått möjligheten att få in en av de bättre basisterna i dansbands-Sverige, Håkan Nöjd, som nu senast kommer från dansbandet Lövgrens, för att få till ett bättre sväng i kompet” fortsätter Kjell.

NU BLIR VI 5-MANNA BAND

Efter lite förhandlingar o diskussioner blev det klart idag att Ole Hansen blir bandets nya saxofonist och andrasångare och han börjar direkt. Ole kommer närmast från dansbandet Matz Bladhs, där han under några år varit sångare, saxofonist och spelat kompgitarr. Innan Matz Bladhs var Ole frontfigur i Jontez orkester som han också ägde och drev i egen regi. ”Vi är mycket glada över att vi fått möjligheten att få med Ole i bandet som den kompetenta saxofonist och sångare han är” säger Kjell. ”Vi hoppas verkligen att han ska trivas tillsammans med oss” Ole, som nu får en nyckelroll på saxofon i bandet, säger att han är mycket glad och förväntansfull över vad Kjellez kan åstadkomma framöver.

PREMIÄR DEN 22/10

”Nu blir det full fart med att repetera och få till alla låtar och all teknik inför Premiären den 22/10 på Tallparken i Vinslöv i Skåne” säger Kjell.

Nu när bandet äntligen är komplett, ser vi verkligen fram emot att få ge oss ut på vägarna och möta en förväntansfull publik, och leverera den musik publiken förväntar sig av oss.

Naturligtvis kommer det att vara lite ringrostigt i början, men vår spelglädje kommer ingen att ta miste på.

Vi ser nu fram emot att nu få starta vår dansbandsresa tillsammans den 22/10.

BANDETS MEDLEMMAR

Kjell Lundbom – Sång, Gitarr och Percussion
Tidigare: Glenn-Endys
Peter Malmqvist – Klaviatur, Dragspel & Sång
Tidigare: Franzens, Glenn-Endys, Curt Kenneths/Cavalkad o lite vick i Skåningarna på senare tid m.fl
Håkan Larsson – Trummor, Dragspel, Sång
Tidigare: Dannys, Sven-Håkans och nu senast Skåningarna m.fl
Håkan ”Nödde” Nöjd – Bas, Gitarr, Saxofon & Sång
Tidigare: Curt Kenneths, Franzéns, Cavalkad, Jontez, och Lövgrens
Ole Hansen – Saxofon, Sång & Gitarr
Tidigare: Danzells, Jontez & Matz Bladhs

< tillbaks till alla nyheter