Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2022-10-14

Mycket folk på Danskryssning med Wasaline

Igår den 13:e oktober besökte Dansbandssidan.com Vaasa för ett reportage & inslag ombord på fartyget Aurora Botnia som trafikerar Vaasa - Umeå. Namnet på detta eleganta fartyg är M/S Aurora Botnia och sattes in i trafik under 2021 och har alltså firat sitt 1 år jubileum. Danskryssning väntade denna dag i samarbete med Svenska pensionärsförbundet från Österbotten som hade lockat flera hundratals passagerare både från Finland & Sverige. Dansbanden som stod för musiken var inga mindre än Guns Rosor från Österbotten / Finland samt Agneta & Peter Trio från Dansbandet Thor Görans i Sverige. Först och främst vill jag lyfta att jag tycker det är oerhört trevligt att Wasaline ordnar danskryssningar & detta var inte första gången ett dansband spelade ombord och heller inte den sista gången, det behövs fler rederier som tar initiativet att ordna dans ombord på fartyg för det är något som verkligen uppskattas av många. Ni får gärna besöka deras hemsidan www.wasaline.se för kommande evenemang och annat trevligt som händer ombord på fartyget, en kryssning tar 3,5-4 timmar och är alldeles lagom eller om man åker T/R som i detta med då det var dans ombord. God mat i olika restauranger erbjuds med ett stort utbud och hög klass. Utöver detta är besättningen oerhört trevliga och vänliga så man känner sig verkligen välkommen ombord. Agneta & Peter från deras trio behöver egentligen ingen närmare presentation då dom varit med länge och haft stora framgångar med Thor-Görans såsom en mängd otroliga hits skrivna av bland annat Peter Grundström, jag snackar förstås om låtarna, "Till min kära", "Livet det har varit gott mot mig" samt en mängd flera melodier. Med sig hade dom Tomas kvassman som även han spelar i Thor Görans. Guns Rosor var det 5:e gången jag träffade ute på ett reportage och killarna som har en medelålder på 22 år gör det otroligt bra för att vara så unga och man ser verkligen att dom tycker det är skoj att hålla på med dansmusik. Det gungade något på överfarten mot Umeå igår men trots detta var det bra med folk på dansgolvet hela tiden och ingen var missnöjd med denna succékryssning. Utöver dans ombord så kan man besöka deras mysiga & välsorterade butik där man hittar allt från godis till en mängd olika souvenirer. Det finns helt enkelt något för alla att göra under denna resa och jag vill varmt rekommendera er att åka med fartyget & Wasaline.

Stort tack till Svenska Pensionärsförbundet i Österbotten, tusen tack till Guns Rosor samt Agneta & Peter trio, ni levererade verkligen till max och bjöd resenärerna på en minnesvärd kryssning.

Tack även till Wasaline för bra service och god mat samt kaffe. Ta del av fler biler via Dansbandssidan på Facebook samt filmer, ett par filmer till kommer ut på sociala medier under dagen. / Christian på Dansbandssidan.com

Följ Guns Rosor på Facebook här!

Följ Agneta & Peter - Thor Görans här!

Följ Wasaline på Facebook här!

< tillbaks till alla nyheter