Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-11-11

MR RAY BAND - Nytt dansband från Norge

Idag lördagen den 11/11 kom ett trevligt pressmeddelande ut på sociala medier, det är som så att MR RAY kommer börjar i dansbandet "MR RAY BAND". Han har under en längre tid kört som soloartist och fick en stor genomslagskraft under pandemin då många upptäckte honom under alla sina livesändningar på Facebook. Ray Moen har en lång erfarenhet som solosångare men även i olika dansband.

Nedanför kan ni ta del av hans egna ord som han skrev på Facebook och Dansbandssidan.com vill förstås säga grattis till MR RAY BAND och önska er alla lycka ute på era spelningar och konserter. Detta var en positiv nyhet för branschen och ni kommer få många framgångsrika år.

Med stor glädje kan jag berätta om min lilla "hemlighet" som ag hållit för mig själv länge äntligen kan släppas. Från och med 1 mars 2024 kommer jag släppa detta bandkoncept, detta är något jag verkligen ser fram emot att presentera för er där ute, den 1 mars är det förverkligande av bandet som kommer att äga rum på Kleti&peti på Jessheim i konsertform (återkommer till detta event och biljettbokning). Bandet som många säkert känner igen är "One day break band" som sprungit runt länge med Jahn Teigen tribute med stor framgång över hela landet, och det var verkligen en ära att få frågan av dessa killar som ville göra min grej att skapa ett Mr.Ray band.

Ray Moen är väl bekant med två av medlemmarna som han spelade med i Casanova och Rune Rudberg band, men här finns musik från Pegasus, Jenny Jensen & Septimus och Tante Gørild Hobbyorkester. Fler jobb är redan på plats 2024, en ny singel med bandet är på tapeten som ska släppas kanske innan jul .
MRB fokuserar på dansbandsmusik med eget sound, Mr.Ray låtar, samt några coverlåtar.

Skulle du som arrangör boka oss? kontaktuppgifter på bilden, där kan du även läsa vårt pressmeddelande.
Vår bokningsansvarig är Egil Johnsrud på tel:90059684 eller Nina Fosterud på tel:90176287 eller mail till mrray@live.no
Vi ser fram emot att träffa alla dansälskare där ute på vägen.

< tillbaks till alla nyheter