Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-11-01

Mona firade i rosa på sitt 51-års jubileum i Växjö

Äntligen så fick Mona fira sitt jubileum efter att hennes 50 års jubileum blev inställt förra året av förklarliga skäl. Jag som ansvarig för Dansbandssidan fick en personlig inbjudan och ville såklart göra ett litet jobb under kvällen med att förmedla lite bilder samt en sammanfattning. Festen började 19.00 och dagen till ära så var det förstås en rosa matta vid fotograferingen, vid ankomst fick alla gästerna något gott att dricka inför kvällens händelser. En efter en dök alla inbjuda gäster upp och bland dessa fanns t.e.x Lasse Sigfridsson, 5 av medlemmarna som spelat med Thorleifs Hasse Magnusson, Jörgen Löfstedt, Kim Lindahl (Med respektive), Magnus Franzén & Johan Möller. Lisbeth Torstensson var på plats och satt förstås tillsammans med bandet. Även medlemmar från olika band och nära vänner till Mona var på plats. Jubileumsfesten var på Kvarnhagskällan en bit utanför stan & kvällens tema var förstås rosa, det blev minst sagt ett rosa skimmer över denna kväll som glittrade av glädje, skratt men även lite känslor. Maten som serverades under kvällen var av högsta kvalitet med en underbart god buffé, även en rosa Mona tårta fick gästerna avnjuta utöver allt godis&snacks som hade dukats fram. Serveringspersonalen som var Monas vänstra hand såg till alla alla var supernöjda med kvällen och jag vet att Mona har planerat väldigt länge för detta i detalj. Underhållningen under kvällen var förstås att Mona framförde några av hennes största hits samt hennes senaste singel ”Höstens första dag”. Jag fick äran att framföra min senaste låt ”Ska vi fira” och jag vill tacka dig Mona för förtroendet. Som en avslutning på kvällen så framförde Lasse Sigfridsson & Mona en duett tillsammans.

Mona G hade även samlat ihop foton & scenkläder från sin långa karriär till en minnesutställning och jubileumsafton och lite av detta kan ni se på bilderna nedanför. Helt otroligt vad mycket Mona har upplevt och hunnit med under 51 år, imponerande och beundransvärt är ordet utan att överdriva. Denna kväll erbjöd också ett quiz med Växjös revykung Nils Åkesson, frågor som handlade om Monas musikaliskas karriär förstås och här vill jag nämna bröderna ”Redman” som tog hem denna seger och Grattis till er.

Även press / media fanns på plats denna kväll för att dokumentera händelserna. Chefredaktör Thomas Deutgen från danstidningen Får Jag Lov var även på plats för att fira Mona.

Monas hovfotograf Hans Persson Ateljé Braun AB i Kinna var på plats för att dokumentera hela kvällen och hans bilder kommer ut på sociala medier framöver.

Tusen tack till Mona och alla underbara gäster som man fick träffa och snacka med under kvällen. Denna kväll kommer man leva länge på. Kvällens ljudtekniker & gäst var även Sture Johansson.

Lite bilder nedanför tagna med min IPhone ser ni nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com

Present från Thorleifs till Mona

Lasse Sigfridsson & Mona G

Monas Hovfotograf Hans Persson

2 fans till Mona G

3 av medlemmarna från Thorleifs med respektive samt Lisbeth Torstensson

Magnus Franzén (Tidigare Thorleifs) överlämnar presenter till Mona G

Kvällens Scen

Kvällens dukning

Givetvis en rosa Mona tårta serverades till alla gäster

Underbar buffé serverades

Mera gott ifrån buffén

Massa rosa blommor fick Mona i present

Nostalgi

Nostalgi

Mera nostalgi

Alla gäster skulle få plats framför scenen

Ett rosa nostalgi rum med enbart Mona kläder & skor

Presentbordet till Mona

Thorleifs har ett stor plats i Monas hjärta

40 år sedan

Servering

Nostalgi
Hovfotograf Hans går igenom bilderna med Mona

Dansbandssidan.com ville med överlämna grattis hälsning
Presenter från Christian på Dansbandssidan

< tillbaks till alla nyheter