Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-02-23

Mats Olsson återvänder till dansbandsbranschen - Ny medlem i Kjellez

Dansbandssidan tog kontakt med Mats Olsson som tidigare var mångårig medlem i dansbandet Bob Stevens som han lämnade 2020. Ett par år att gått och nu väntar nya utmaningar för Mats som ny medlem i dansbandet Kjellez.

Han blev fast medlem i bandet från igår den 22/2 och hans huvudsakliga uppgift i bandet blir att spela saxofon & gitarr samt lite sång. Dansbandssidan ställde frågan vad det är som gör att Mats återvänder till dansbandsbranschen,

Jag har övat hela tiden och hållit igång när jag inte varit med i ett dansband samt att jag är musiklärare, men när jag fick denna förfrågan så var det enkelt att tacka ja till att börja med Kjellez.

Han säger också att Kjell Lundbom (Kapellmästare) & Håkan Larsson är väldigt bra dansare och sätter tempo & musik därefter, detta uppskattas givetvis väldigt mycket av dansarna. Mats uppgift i bandet förutom att spela och sjunga blir att bidra med det musikaliska med bland annat stämsång.  

En av spelningarna Mats set framemot lite extra är förstås den i Midsommar då dom spelar tillsammans med Bob Stevens, han säger att det blev succé förra året på Kärrasand.

Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter