Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2020-10-19

Martinez 40 års jubileum 17/10 2020

Nu får ni hänga med från tidig lunch på lördagen till sen kväll på lördagen beträffande härliga bilder och text som sammanfattar denna jubileumsdag för Martinez.Denna dag fanns hela 3 kamerateam på plats för att dokumentera och spela in Martinez, SVT, samt Filmdirekt.eu och inte minst Stefan Forslund som ansvarade för kvällens ”Livesändning” med hela 6 olika kameravinklar, grymt bra jobbat med bild & ljud. Bandet hade fullt upp hela dagen med ett flertalet intervjuer o.s.v och allt gick i 100% hela tiden och trots detta går bandet upp och levererar en 100% kanon bra kväll beträffande musik och underhållning, då ska det sägas att bandet spelat 4 gånger sedan mars månad och ändå samma vanliga Martinez med leverans och kvalitet, all heder för det.

50 gäster fanns på plats denna kväll som fick avnjuta en jubileumsmiddag som bestod av potatisgratäng & fläskfilé, utöver det en god sallad samt bearnaisesås. Denna kväll erbjöd  allt med programledare i form av mig och Johnny, mat & dryck, tävlingar, utlottningar, ljuvlig musik och bra service av alla inblandade. Kvällens fest gick av stapeln på klassiska Brännaborg i Härnösand som hade pimpats upp invändigt för att få den rätta stämningen. 2 timmars underhållning med högsta klass för alla tittare via sociala medier samt alla på plats, efteråt körde bandet 30 minuter till för att sedan bli firade med presenter och annat från trogna fans som följer bandet i ur och skur. Jag kan inte mer än att säga tack till alla inblandade för en otroligt fin dag/kväll samt tack till bandet för god mat och högsta klass på service och bemötande. Det är och förblir en fröjd att få fortsätta jobba för Martinez framöver med fler inslag och reportage för att sprida deras musik till mina 81.000 följare.

Tack för gott samarbete Johnny Helenius som delade jobbet med att leda kvällens jubileum, det största tacket till Martinez för ljuvliga 48 timmars tillsammans med er. I skrivande stund har denna sändning haft över 70.000 visningar och bandet är lyriska över alla presenter och gratulationer, dom tackar er alla för erat engagemang och stöd framförallt i dessa tider ang läget vi befinner oss i. Det betyder mycket för att dansband med sådan uppskattning och det ger dom motivation att kunna kämpa vidare i väntan på ordinarie spelningar.

Dessa bilder är tagna med mobilen av Dansbandssidan/com framöver kommer än fler bilder från min kamera som jag hade med förstås.

Foto:Dansbandssidan.com

< tillbaks till alla nyheter