Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-09-19

M/S Pernille - Tura Live satsar på dansband för första gången

Dansbandssidan.com kontaktade Torkel Brunstorp som är bokningsansvarig sedan 6 år tillbaka beträffande artister & band ombord på fartyget M/S Pernille som trafikerar Helsingborg - Helsingör. Tura Live är varje fredag och lördag hela året och alltid 17.00-21.00 på Öresund. Din enkla turabiljett gäller för flera timmars party. Nu när Brogrens blev klara för spelning den 2:e december ville Dansbandssidan passa på att ställa lite frågor till Torkel och nedanför kan ni ta del av dessa.


Hur kommer det sig att ni äntligen satsar på dansband för första gången ombord på fartyget?

Alltid kul att bjuda publiken på olika musikstilar. Nu är det dags för ett dansband.


När man hör namnet Brogrens tänker man direkt på låten ”Vi har va’d i Öja”, det lär bli allsång på fartyget eller vad tror du Torkel? Absolut och jag är helt övertygad om att många av våra Turalivare

kommer att hänga på. Får man inte plats på golvet gäller det att sjunga med.


Dansgolvet är relativt litet ombord men du ser inga bekymmer med det? Vi är vana vid mycket publik

som anpassar sig på bästa sätt.


Redan nu går snacket högt i positiv bemärkelse om att ett dansband gästar i december, det måste väl kännas bra Torkel? Känns jättebra - Vet att det finns många fantastiska dansanta turalivare.


Utöver dansband så erbjuder ni oerhört mångsidig bredd på musiken ombord, kan du nämna lite av detta? Jag bokar ett kvartal åt gången o det är 20 artister & band som delar på ca 26 speltillfällen. Rekommenderar jag alla att gå in på vår hemsida sundbusserne.dk och klicka sig vidare till Tura Live där kan man läsa om våra bokade artister & band.


Vill du nämna några datum på artister & band som kommer att spela ombord framöver?

Här kan du läsa om alla bokade artister & Band https://www.sundbusserne.dk/sv/handelser/tura-live/


Om detta slår ut väl Torkel med Brogrens och denna Live Tura - kommer ni satsa och prova fler inslag med dansband/artister? Vårt mål är att bjuda våra turalivare en så bred upplevelse som möjligt. Slår det väl ut så kör vi vidare med ett dansbandsinslag.


Att Tura mellan Sverige - Danmark var oerhört populärt förr i tiden men än verkar det vara minst lika populärt, vad tror du det beror på? Turan är och har alltid varit Helsingborgs största turistdragare och det finns inte någon annanstans i Sverige. 20 minuter till ett annat land -var hittar du det?


Fartyget M/S Pernille är en riktig trotjänare som seglat över sundet i många år, hur många år Torkel och hur länge tror du fartyget kommer finnas kvar på samma rutt? Firar 65 år i år och oavsett vad som händer med fasta förbindelser kommer vår storlek av båt att segla från City till City på 20 minuter. Ta en fast förbindelse -Var tror du den byggs om inte utanför citykärnorna – alltså en lång promenad, bussfärd eller bilfärd för att komma in till fantastiska Helsingör o allt vad dom erbjuder.


Min sista fråga, vad är det bästa med att jobba som artistbokare åt rederiet Sundsbussarna? Ett fantastiskt trevligt o annorlunda uppdrag för mitt 40-åriga eventbolag brunstorp.com. Många underbara relationer med banden och turarna och en mycket bra kund i Sundbusserne AS. Finns inget bättre än att skapa glädje och upplevleser - Vad mer kan man begära!

Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter