Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-09-28

Lucianoz är aktuell med ny musik & en egen dokumentärserie på TV4

Imorgon fredag släpper han sin första egna singel på Spotify & övriga digitala medier "Simsalabim", det har verkligen gått fort framåt för Lucianoz minst sagt sedan hans syster filmade honom och la upp på TikTok med en stor succé. Därefter väntade en mängd härliga äventyr som många bara kan drömma om att få uppleva genom livet. Han har vunnit diverse priser och utmärkelser och haft miljontals lyssningar på Spotify.

Nedanför kan ni ta del av presstexten om den nya singlen samt att Luzianoz även kommer medverka i TV4 med en egen dokumentär.

Lucianoz förtrollar med sin nya singel ”Simsalabim”

Lucianoz är den skönsjungande dansbandsstjärnan vi alla har väntat på. Med sitt budskap att ”glädja andra människor med sin röst och närvaro” har han definitivt tagit Sverige med storm. Hitlåten ”Det är ju dej jag har väntat på” har över 11 miljoner streams och räknande. Efter att ha haft ett fartfyllt år med otroliga covers är det äntligen dags för Lucianoz att släppa sin första egna singel ”Simsalabim”, producerad av Stefan Olsson (Veronica Maggio, Laleh, Peter Jöback). Den 29 september välkomnar Lucianoz er till hans värld.


Sedan debuten har Lucianoz sjungit inför kungafamiljen på Victoriakonserten, fått stående ovationer på Allsången, vunnit Årets Rookie på Guldklaven (dansbandveckan) och blivit personligt inbjuden av Håkan Hellström till att vara hans förband på Stadion i Stockholm samt som gästartist på Way Out West. År 2023 har med andra ord varit fullspäckat, men det tar inte slut där. Den 29 september släpper han sin första egna singel ”Simsalabim”, en förtrollande dansbandshit som får en att svänga om.

”Jag är så glad att äntligen kunna släppa en egen låt, ”Simsalabim” känns helt rätt och jag ser fram emot att få höra vad alla tycker.”, säger Lucianoz.


Utöver ny musik så sänds även Lucianoz egna realityserie på TV4 i höst. Under fyra måndagar med start den 2 oktober kan ni följa hans resa i dansbandsvärlden på TV4.

Pressfoto
< tillbaks till alla nyheter