Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-10-15

Linus Lindholm från Danzbanderz tog emot en Guldskiva i BingoLotto

Under söndagskvällens sändning av Bingolotto fick Linus Lindholm ta emot en guldskiva för singeln "Tystnar i luren". Här nedanför får du dom senaste orden direkt från Linus då han tagit emot priset. Utöver det framförde han förstås låten under sändningen.

Linus hade ingen aning om att han skulle få guldskivan i direktsändning utan blev mäkta överraskad.

- Jag vet ju att den streamat över 4 miljoner gånger och att jag skulle få en guldskiva, men verkligen inte i direktsänd TV. Men det var såklart en jätterolig överraskning, säger Linus.

Bingolotto är det första TV-programmet Danzbanderz är med i. Så det var självklart lite nervöst.

- Men det kändes superkul och jag tycker det gick bra, säger Linus. Jag har varit med i Bingolotto tidigare men då som sångare i Mats Bergmans. Men det var något helt annat. Nu var jag här som soloartist och hade Mattias Bylunds husband som backade upp mig vilket var kanon. Det är verkligen ett kanonband, säger Linus.

I fredags släppte Danzbanderz en remix på sin version av Viktor Leksells andra dunderhit "Svag" och i november släpper han en jullåt.

- Det är första gången jag släpper en jullåt så det ska bli spännande, säger Linus. Men julklappen den fick jag redan ikväll när jag fick Guldskivan. Jäklar vilken rolig överraskning!

Stort Grattis säger Dansbandssidan.com till Linus och Guldskivan.

Ni följer Danzbanderz på Spotify, Instagram & Facebook.

Pressfoto
< tillbaks till alla nyheter