Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-11-14

Jessica Falk och folkkära Jan Johansen släpper duetten ”There ́s Always Love” 24/11

Countryn förde dem samman! När Jan och Jessica möttes, uppstod omedelbart en musikalisk passion. De kände direkt att deras röster skapade ett eget sound som de verkligen gillar. Tillsammans släpper de nu singeln There ́s Always Love den 24 november. Kombinationen av deras röster ger duetten den fulla kraft som texten symboliserar.

Deras möte, som började i en loge inför en konsert, utvecklades snabbt till musikalisk passion, och de började prata musik. När Jessica delade sina berättelser om låtskrivandet och hennes inspelningar tillsammans med Nashvilleliten fick Jan inspiration och berättade om sin nyfikenhet för countrymusiken. Resultatet av deras samarbete är den hjärtevärmande duetten There ́s Always Love. Låten är en kärleksfull budbärare av hopp mitt i livets mörka stunder. Den fångar det tidlösa budskapet om att oavsett hur mörk natten än må vara, så kommer morgonen alltid med sitt strålande ljus. ”When there seems to be no end to the night. Morning always comes and brings the light”

- There ́s Always Love fångade mitt hjärta och jag är oerhört glad att få sjunga denna tillsammans med Jessica. Jag är väldigt nöjd med resultatet, säger Jan Johansen.

There ́s Always Love skrevs i Nashville för några år sedan av Jessica Falk och låtskrivaren Dave Robbins. Dave ingår i gruppen BlackHawk. Dave ha skrivit låtar till Restless Heart, Reba McEntire, Eric Clapton och många andra.

- Det var roligt att få äran att öppna upp porten till Nashville och countrymusiken, bygga nya broar mellan Nashville och Sverige, tillsammans med Jan och dessutom med min egen komponerade duett. Vi arbetar tillsammans på nya projekt som vi ser fram emot att dela med publiken i framtiden.

Låten är producerad av, Jessicas producent sedan 2013, Scott Baggett (känd för samarbeten med Dolly Parton, Alison Krauss, Bonnie Raitt, Hank Williams jr.

Jessica Falk har periodvis spenderat mycket tid i Nashville, sedan 2010, där hon byggt upp ett stort nätverk av vänner i den inre kretsen av prisbelönade och legendariska musiker, producenter och låtskrivare som skapar och skapat vår musikhistoria. Det har resulterat i två album, flera singlar och nu senast EP:n ”Survivors” som släpptes i september.

Jan Johansen har med sina hits ”Se på mig”, ”Mitt hjärta i din hand”, ”Kommer tid kommer vår” och”Trumslagarens pojke” skapat otaliga musikaliska minnen för den svenska publiken. Förutom sina älskade Mello bidrag har han släppt tio fullängdsalbum, gjort musikaler och är en väldigt omtyckt liveartist.

Ni hör låten på alla digitala medier den 24/11 och ni kan redan nu gå in och följa Jessica och Jan via Spotify.


Följ Jessica på Facebook, Instagram & www.jessicafalk.com

Foto: Camilla Käller, Jimmie Soini

< tillbaks till alla nyheter