Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-06-03

Gästerna i fokus när Ålands Dansbandsfestival närmar sig

Det pågår just nu många förbättringar inför årets Dansbandsfestival på Åland & Föglö. Conny Jansson och hans team har lagt ner otroligt många timmar, dagar och månader för att bland annat bygga en helt ny brygga invid festivalområdet. Det krävdes sprängningar, grävmaskiner, betongbalkar, gjutning av plintar och mycket mera för att få en helt ny brygga färdigställd. 230 kvm rullgräs har lagts ut p.g.a av grävningen och detta gjordes på 6 timmar av Conny, pizzabagaren Bojan samt Connys bror Dennis. Borden och bänkarna inför festivalen är slipade och lackade och detta krävdes många timmar både natt och dag för att färdigställa. Utöver detta nya möbler i restaurangen har tillkommit samt förbättringar med förvaringsutrymmen och mycket mera.

Christian på Dansbandssidan snackade en lång stund med Conny om allt som pågår och som har gjorts inför denna vecka och nedanför kan ni ta del av både text och bilder. Många fler bilder kommer ut ikväll på Dansbandssidan på Facebook där man i detalj kan se allt jobb som gjorts.

Inför Ålands dansbandsfestival 2024 satsar  Restaurang Seagram med Conny Jansson i spetsen med full fart framåt. Det byggs för fullt och detta allt för kundernas bästa så de kan njuta av skärgården och den vackra miljön på Föglö i Ålands skärgård på ett bra sätt.

Conny satsar på att försöka göra det trivsammare för kunderna hela tiden och man kan säga att allt som kommer in från försäljningen återinvesteras i själva anläggningen för att göra den bättre och mera konkurrenskraftig. Alla dessa projekt görs till stor del av mycket eget arbete med lokala entreprenörer till hjälp. Conny har ett fantastiskt personal team och familj som hjälper till när tiden blir knapp och det är den allt som jämnt då man satsar på en högklassig Restaurang med olika sommar event som pricken över i:et.

Det som inte många utifrån vet är att faktiskt det mesta görs av Conny själv och med hjälp av vänner och familj. För vem kunde tro att allt från hemsidor till biljettsystem och bokningar sköts på egen hand. Allt från bokningar av resor för banden och planering av Ålands Dansbandsfestival sköts på egen hand och marknadsföring för restaurangen och evenemangen sköts på restaurangen. Samtidigt som restaurangen inte någosin under Connys tid ansökt om varje sig investeringsstöd eller olika bidrag av någon form utan finansieringen av hela projektet sköts på eget initiativ och risk vilket verkligen är en otrolig bedrift. Tänk att på kort tid bygga terrasser, bygga ihop alla möbler till restaurangen, spika broar och nya serveringsområden. Bygga olika bodar för olika ändamål och samtidigt driva restaurangen framåt samtidigt som all support till kunder, biljettbokningar och middagsbokningar sköts av Conny och hans personal utan att ha inhandlade företag att sköta något.

Hur ser då försäljningen ut inför årets festival? Jo, Conny hälsar att det kommer bli den bästa festivalen hittills då det gäller antalet besökare och att försäljningen redan nu är uppe i ca 38% jämfört med 2023. Det blir en riktigt fartfylld festival under dessa 8 dagar.

Foto: Conny Jansson
Foto: Conny Jansson
Foto: Conny Jansson
Foto: Conny Jansson
Foto: Conny Jansson
Foto: Conny Jansson
Foto: Conny Jansson

Varmt välkomna till Ålands Dansbandsfestival 6:e Juli - 13 Juli 2024 på Föglö.

Mer information om biljetter hittar ni via denna länk här!

< tillbaks till alla nyheter