Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-03-24

Fullsatt på Ystad Teater när Svensktoppshits gästade

Lördagen den 23 mars gästade Svensktoppshits Ystads Teater med Christina Lindberg, Helene Wish Persson, Emil Sigfridsson samt med ett riktigt bra kompband. En riktig nostalgitripp med oerhört många välkända och berömda melodier som framfördes av Skånes stoltheter till artister.

Vi fick höra låtar som "Segla din båt i hamn med Helene känd från Helene & Gänget på tiden då det begav sig. Christina Lindberg framförde bland annat "Vid flodens strand" och visst blev det en duett & allsång tillammans med Lasse Sigfridsson i melodin "De sista ljuva åren", publiken var helt lyriska och sjöng med. Det finns en film på detta ute på sociala medier. Emil Sigfridsson får man väl ändå säga fick kvällens största applåder när han framförde låten "Guldet blev till sand", jag det är och kommer alltid att vara imponerade att höra Emil framföra denna vackra melodi. Detta var bara en bråkdel av alla underbara melodier man fick höra under drygt 2 timmar & 30 minuter utöver en kortare paus på 20 min.

Glädjen & utstrålningen på scen från alla artister går det inte att ta miste på, dom bjuder verkligen på allt och ger 100% där man verkligen ser att dom brinner för det dom håller på med. Det är en fröjd att få uppleva detta. Ystad Teater är en oerhört vacker plats, nostalgi och verkligen ett historiskt ställe som håller hög klass i allting från service till teknik & fräschhet. Det är inte ett dugg förvånande att det blev fullsatt och allt som Lasse Sigfridsson arrangerar eller medverkar på blir en stor succé. Denna gång hade han med sig inga mindre än Christina, Emil & Helene dessutom ett otroligt bra husband med bland annat Magnus Persson på dragspel, keyboard samt Krister Wrambjer på trummor.

Denna konsert återkommer i oktober igen och då med start i Hässleholm (Kulturhus) 4:e oktober samt Karlskrona (Konserthusteatern) 5:e oktober. Det vore rent av tjänstefel att inte ge denna konsert högsta betyg, det vill säga 5/5 och jag vill varmt rekommendera er att boka en biljett och uppleva detta live på plats.

Ta del av lite bilder från kvällen nedanför tagna av Dansbandssidan.com. Fler bilder kommer ut på sociala medier inom kort.

< tillbaks till alla nyheter