Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-12-05

Fredrik Trängbjörk slutar i Fernandoz & gör sin sista spelning med bandet 15:e december

För en stund sedan kom beskedet via Fernandoz att Fredrik slutar i bandet. Här nedanför kan ni ta del av Fredriks egna ord.

Fredrik gör sin sista spelning med oss i Fernandoz den 15:e December på Holken i Mariebergsskogen(FUB/privat), men den sista offentliga spelningen blir i Tibro den 11:e December.

Här är Fredriks egna ord om hans tid i Fernandoz :”Vill passa på att tacka så mycket för det förtroendet jag fick att hoppa på Fernandoz-tåget, i allt från att lära mig ett helt nytt instrument till alla äventyr ni tagit med mig på, nomineringar, guldklavar, årets dansband och allt jag fått sett under alla dessa mil på vägarna och alla personer jag fått träffa. Men allt har sitt slut som man säger och här tar denna resan slut för min del för att ge plats åt något helt annat äventyr. Jag vill önska er en fortsatt bra resa, ett stort lycka till framåt och ett riktigt stort tack för den här resan som jag fått dela med er under de här åren.MEN inte minst vill jag tacka alla arrangörer, dansare, fans och alla er jag har fått korsa vägarna med under den här tiden. TUSEN TUSEN TACK!

Tack för den här tiden Fredrik och lycka till med vad som komma skall säger Dansbandssidan.com

Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter