Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2022-05-29

Ett reportage om Grönborgs Trädgård i Nyköping 28/5 2022

Detta var den första dansbandskvällen som Carola ordnade och hon gjorde det toppen bra, såklart kan man alltid önska att mer besökare hade kommit, men vädret var inte på sin bästa sida och det avskräckte nog lite besökare. När väl bandet började spela så slutade det att regna och vädret blev bara bättre och bättre. Killarna i bandet var helt enkelt lyriska över den service & givmildhet dom fick från arrangören som alltid är positiv och på ett strålande humör. Det erbjöds hembakade kakor, tårtor samt fikabröd och detta är en av alla specialitéer här på Grönborgs Trädgård. Givetvis gav både jag och ett par dansare goda och välmenande råd till Carola ifall dansen fortsätter, förutsättningarna på detta ställe är enorma. Dessutom finns det en blomsterbutik på plats av lika hög klass som allt annat. En sak som är viktig att nämna är att man kände sig varmt välkommen med en underbar gammaldags stil på detta fina ställe. Grillade hamburgare, korv, räkmackor, hembakat var bara en del av allt som erbjöd till dansarna att handla på plats. Trots att dansbandet varit på resande fot i ett antal dagar & kom från Östersund rakt ner till denna spelning så levererade dom imponerande bra under 4 timmar, både nya låtar från deras album som släpptes i fredags samt andra melodier fick man ta del av. Killarna var helt enkelt på strålande humör och detta beror delvis på bemötandet dom fick när dom kom till detta härliga ställe.

Grönbergs Trädgård har funnits 1989 i Carolas regi & 2021 så började Carola med att ha allsångskvällar på sommaren. 17:e augusti kommer Magnus Carlsson hit samt Babsan & konferencier Erik Linder. Dom är kända för sin julmarknad som har funnits i 30 år och vill man besöka denna så är det följande datum som gäller 19&20 november.

Nu får ni ta del av bilderna nedanför så förstår ni var jag menar. Tusen tack för  denna gång Fernandoz & Grönborgs Trädgård

Besök deras hemsida via länken nedanför där ni kan köpa biljetter och få all information ni önskar.

Många fler bilder finns att se på Dansbandssidan på Facebook.

www.gronborgstradgard.se

Foto:Dansbandssidan.com

< tillbaks till alla nyheter