Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-05-22

Engdahls bjöd på en strålande säsongsinledning på Björka Loge

Tisdagen den 21:e maj var det så dags för säsongspremiär för tisdagsdanserna på anrika Björka Loge utanför Lund (Södra Sandby). Dansbandssidan har varit här säkerligen 100 gånger men senast var för 3-4 år sedan så nu var det hög tid att åka hit och göra ett inslag. Många glada dansare hade letat sig hit della soliga försommar kväll, det finns en trogen publik som alltid besöker Björka Loge men jag såg även många, många nya ansikten och det är förstås väldigt skoj. Det är verkligen leverans från killarna i Engdahls, dom är verkligen på toppen av sin karriär och det hörs från väldigt många dansare, arrangörer och även kollegor som hyllar bandet för deras framgång. Det råder inga tvivel att Engdahls är ett oerhört populärt dansband som ger valuta för varenda entrépeng. Sedan sist fick jag även höra ett antal nya låtar och det är förstås trevligt och uppskattas väldigt mycket att man lägger till lite nya låtar då & då. Fullspäckad sommar väntar nu för Engdahls och härnäst nu på fredag och lördag så är dom i Finland på 2 spelningar. Så tack för denna gång Engdahls & Björka Loge. På tisdag dansar ni till Kjellez på Björka Loge 18.30-22.30.

Björka Loge vill jag varmt rekommendera er att besöka. Äkta skånsk logmiljö med trevlig personal och fin service. Kolla in deras hemsida här!

Engdahls har precis släppt ett nytt fysiskt album "När ingen ser" som man kan köpa via bandet eller ute på deras spelningar.

Ni följer bandet på Facebook - Spotify och via deras hemsida för ständiga uppdateringar.

Fler bilder kommer ut på Dansbandssidan.com på Facebook inom kort från gårdagen. (Foto:Dansbandssidan.com) 

Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter