Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2022-02-14

En mängd ny musik på Spotify idag

Idag på Alla hjärtans dag släpptes ny musik med dansbandet Brogrens & Holidays samt artisten Frida Wiljansros. Nedanför kan ni läsa lite om låtarna samt att länkarna till respektive låt Spotify finns under presentationen av låtarna.

BROGRENS - Framtiden är vår

Vi är mycket stolta & glada att hälsa BROGRENS välkomna till Melody Records. Idag släpper vi deras nya singel "Framtiden är vår". Här tar BROGRENS nya tag och med hjälp av Donne Laitila (Donnez) som producent, har de fått fram ett "traditionellt dansbandssound" och samtidigt en modern touch.

"Framtiden är vår" är skriven av Mats Larsson och Agneta Mårtensson. Det är en låt med BROGRENS i ett perfekt danstempo med smäktande saxofoner. Låttexten kan säkert många relatera till, speciellt i dagens situation då vi alla måste hjälpas åt så gott vi kan. Brogrens är tillbaka med Melissa Brogren Larsson som sångerska, många känner säkert igen namnet sedan tidigare fast då "Trivs me Brogrens".

Lyssna på låten här!

HOLIDAYS - Är du min älskling än

Idag släpper Holidays sin version utav denna svenska klassiska dansbandslåt. Den är skriven av Rune Wallebom och spelades ursprungligen in av Janne Önnerud.

"Är du min älskling än" har under åren spelats på de flesta av Sveriges dansbanor och är än idag en mycket populär låt. Den låg också in på Svensktoppen med Janne Ö. under perioden 22 maj-14 augusti 1977. Idag släpper vi Holidays egen version av denna klassiker, producerad av Martin Klaman, som alltid gör ett ypperligt jobb.

Holidays har med "Är du min älskling" fått fram en riktigt fräsch & dansvänlig version, snyggt arrangerad med saxofoner och körstämmor. Holidays från Åmål bildades 1999 och är idag ett av de mest turnerande & bokade dansbanden i Sverige. De har släppt 13 skivor och spelat över 1000 evenemang under åren. Nu inför 2022 är deras turnéplan flitigt uppbokad.

Lyssna på låten här!

Frida Wiljansros - En sjömanshustru

Låten som Frida har spelat in heter ”En Sjömanshustrus Ballad” och som hon ofta lyssnar på med Alf Robertson. Låten har gått in i hjärtat på henne och liksom stannat kvar där. Idag släpper Frida sin version och som producent har jag fått hjälp av underbara Tryggve Johansson.

Lyssna på låten här!

< tillbaks till alla nyheter