Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-12-10

En enastående julkonsert med Familjen Sigfridsson på Teatern i Kristianstad

Familjen Sigfridsson, bestående av Lasse, Emil, Zara och Ängla presenterade traditionsenligt en innerlig, varm och mysig julkonsert på Kristianstads Teater 9:e december med temat ”Jul på logen”.  Varje gång har det varit olika teman och det blir helt enkelt något nytt inför varje år som gör att besökarna återvänder och trivs med att få uppleva detta.

Visst blev det en kavalkad med underbara jullåtar men även lite goa hits från Lasse & Emil där dom tillsammans framförde låten ”Sju av himlens änglar”. En av kvällens höjdpunkter var förstås när Emil framförde ”O Helga Natt” inför jubel och mängder med applåder. En annan höjdpunkt var jullåten ”Julen är här” med Ängla & Emil, imponerade vilken framfart Ängla gjort sedan jag hörde henne första gången. Otrolig sångröst och helt enkelt en lysande stjärna som absolut tillhör toppen av musikalisk begåvning. Emil som många känner igen från programmet Fame Factory levererar alltid 100% och han har en stark och magisk sångröst (Lyssna bara på ”O Helga Natt) som ligger ute på Dansbandssidans sociala medier. Zara som ni bland annat känner igen från gruppen Sarek känns oerhört trygg i allt hon gör och det blir väldigt genuint och vackert när hon står på scen.

Det är inte bara en enda person som ska ha beröm för detta evenemang utan alla skall ha högsta betyg för delaktighet och planering. Oerhört imponerande att få ihop ett sådant stort projekt och det är inte ett dugg förvändande att framgång föder framgång gång på gång.

Utöver allt detta så fick man även höra Krister Wrambjer framföra sin nya jullåt ”Julstämning” samt Stefan Persson som spelat dragspel i 40 år & som är flitigt bokad som Sveriges mest anlitade dragspelare. Igår glänste han med låten ”Emmas Brudvals”. Ett roligt inslag denna kväll var givetvis tomten Anton Salvin som satte lite extra glans med sin närvaro på scenen.

Denna underbara och familjära konsert är något alldeles extra, all heder åt alla julkonserter men när en familj tillsammans går ihop och åstadkommer något så vackert, stämningsfullt och berörande så kan man inte mer än att ge högsta betyg 5/5 tomtar.

Konserten fortsätter idag på samma plats med 2 utsålda föreställningar. Enda sedan 2015 har alla dessa konserter varit fullsatta med undantaget under pandemin då denna blev inspelad och sändes på nätet.

Dom 2 trognaste besökare sedan 2015 är Annika Hallberg Nilsson tillsammans med Lars Nilsson som har varit på plats alla gånger och sett precis varenda föreställning. Denna gång tog dom med sig Tobias deras son som ville uppleva denna konsert.

Dansbandssidan ställde frågan till Annika vad som är det bästa med Familjen Sigfridssons julkonserter, se nedan svar.

Lasse är bäst - Dom är trevliga - Emil är rolig på scenen - Dom sjunger bra - Tomten är rolig - Samt att dom saknar Vilda & Älvin som varit med något år tidigare.

Vi som gjorde denna konsert är följande.

Lasse Sigfridsson Sång - Bas

Zara Sigfridsson Sång

Emil Sigfridsson Sång - Gitarr

Ängla Sigfridsson Sång

Anton Salvin - Sjungande tomte

Husbandet:

Jonas Svensson - Piano

Krister Wrambjer - Trummor

Stefan Persson - Dragspel - Keyboard

Vill varmt rekommendera er alla att få uppleva denna julkonsert som i allra högsta grad kommer att återkomma 2024.

Tack för musiken Familjen Sigfridsson med husband. Denna kväll lever man länge på och nu kan julen börja på riktigt.

Foto: Dansbandssidan (Tagna med IPhone 15 PRO)

Ta del av lite härliga bilder nedanför tagna av Dansbandssidan.com

< tillbaks till alla nyheter