Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2022-02-22

En danskväll med Tribond på Lagagården i Laholm

Igår den 21:e februari var det så dags att besöka Lagagården i Laholm där Anders Johlin arrangerar dans men även gammeldans genom Hallands Dansförening. Denna kväll var det ett relativt nytt dansband för min egen del som bjöd upp till dans trots att dom funnits i många år,  jag snackar förstås om Tribond som utgår ifrån Halland. Men först till arrangören Anders som värnar om dansen och dansbanden & har i cirka 5-6 år arrangerat danser på Lagagården och gör det på ett utomordentligt bra sätt. Bra service, alltid glad och trevligt bemötande samt god fika. För er som missade min intervju igår så finns den på Facebooksidan.

Tribond ankom ca 16.00 med sin snygga och väldigt praktiska turnébuss som ni kan se nedanför på bilderna. Efter cirka 2 timmar hade killarna packat upp allt samt haft en soundcheck och gått igenom allt man skall innan en danskväll. Jag har ju tidigare träffat Anders som spelade med Bengt-Arvids och jag har även träffat gitarristen Mattias men inte hela bandet tillsammans där även Peter ingår. Tribond erbjuder en stor variation av dansmusik med väldigt hög klass och beträffande vilken publik som dom riktar sig till så är det en bred sådan, ung som gammal. Anders & Peter sjunger en mängd låtar och gör det på en hög nivå. Jag fick bekanta mig än mer med bandet under pausen samt lite innan dansen drog igång, enkla och mycket trevliga killar att jobba tillsammans med. Vill verkligen rekommendera er att gå ut på en danskväll till dessa härliga musiker i Tribond.Tusen tack alla inblandade för en underbar dag på Lagagården igår. Jag kommer absolut på fler besök när man minst anar det. / Christian på Dansbandssidan.com


Se lite mer info nedan, samt ta del av alla bilder jag tog under dagen igår, för att se alla bilder så får ni kolla in Dansbandssidan.com på Facebook.

Lite mer om Tribond

Tribond är ett glatt gäng rutinerade musiker med mångårigt turnerande och stor erfarenhet av branschen. Dom har en bred repertoar där dom spelar allt från dansband, tuffare covers och t.o.m någon gammaldans. Viktigt för bandet är att det är dansbart. Bandet utgår ifrån Halland kan man säga.

Anders Elison - Trummor - Sång
Peter Arvidsson - Klaviatur - Sång
Mattias Johansson - Saxofon - Gitarr

Lite mer om Hallands Dansförening

Hallands Dansförening anordnar Danser samt Foxtrot- och Gammaldanskurser i Falkenberg, Halmstad o Laholm. Syftet är att skapa mötesplatser där människor i alla åldrar umgås samt bevara den Svenska danskulturen.

Man kan följa bandet på Facebook genom att klicka här!

Följ Lagagården / Hallands Dansförening på Facebook genom att klicka här!

Foto:Dansbandssidan.com

Entré - Foto Dansbandssidan.com

Tribond är i full gång med att packa in allt till kvällens dans - Foto Dansbandssidan.com

Tribond & deras turnébuss - Foto Dansbandssidan.com

Insidan av deras turnébuss - Foto Dansbandssidan.com

Full fart inför kvällens spelning - Foto Dansbandssidan.com

Anders Johlin till höger som arrangerar dans på Lagagården - Foto Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter