Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-04-28

En danskväll med PH:s på Folkparken i Lund

Lördagen den 27:e april bjöd dansbandet PH:s upp till dans på Folkparken i Lund. Lunds kommun firade dansens dag 2 dagar i förskott med en mängd olika aktiviteter i centrala Lund och dagen avslutades med dans på kvällen. Dansbandssidan.com fanns på plats för att sprida budskapet med musik & dans och även denna kväll blev det bra med dansare och underbar dansmusik från Uppsala bandet.

Det tar cirka 10-15 minuter att ta sig från centralen till Folkparken och det ligger i ett oerhört fint område. Bra service med dryck och mat erbjöds under kvällen, likaså fin service till bandet med god mat och fika.  

Det är förstås oerhört glädjande att det erbjuds dans även i centrala Lund och det har visat dig nu 2 gånger att det funkar fint. Nu inväntas bara besked om det blir fler danskvällar framöver i parken. Min gissning är att det kommer att fortsätta.

Denna kväll var Dansfamiljen.se på plats för att bjuda på dansuppvisning och dom levererade verkligen på hög nivå. Kolla gärna in deras hemsida och följ dom på sociala medier.

PH:s som vanligt hög klass på musik, glädje och oerhört trevliga killar. Man får precis det man önskar när man går ut på en danskväll till detta härliga gäng.

Dansbandssidan.com tackar Lunds kommun för inbjudan samt till PH:s för några trevliga timmar tillsammans.

Fler bilder finns inom kort på Dansbandssidan.com på Facebook.

Här är det dansuppvisning med Dansfamiljen.se
< tillbaks till alla nyheter