Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-05-01

Donnezfesten blev en succé på Sundspärlan i Helsingborg

I några år har Donnezfesten under samma period ägt rum på Sundspärlan i Helsingborg och denna Valborg så var det strålande solsken och varmt utomhus, en mängd husbilar hade letat sig till parkeringen utanför för att ladda upp inför kvällens danskväll.

Donnez var förstås kvällens huvudnummer men bandet hade även bjudit in underbara Christina Lindberg som framförde sina klassiska melodier kompad utav Donnez, bra med folk redan på dansgolvet så tätt inpå efter den gudomligt goda buffén som serverades till runt 500 personer. Högsta betyg för både mat, kaffe och kladdkaka.

Diamantorkestern höll igång gästerna cirka 1 timme innan middagen och folk roade sig samtidigt som grabbarna i Donnez gick runt och minglade med gästerna.

Detta blev minst sagt en lysande kväll och en stor succé, det råder inga tvivel på att Donnez tillhör den absolut högsta toppen. Det är hög leverans från början till slut under varje danskväll och likaså denna gång. Martin, Albin & Fredrik är dom senaste tillskotten i bandet och det är förstås ett lyft med så musikaliska grabbar. Jag kan inte annat än att lyfta på hatten och gratulera Donnez till deras framgångar som bara fortsätter.

Tack för denna gång och för ett oerhört lyckat evenemang denna ljuvliga Valborg den 30:e april.

Ett par bilder finns nedanför och resterande bilder kommer ut på Dansbandssidan på Facebook inom kort.

< tillbaks till alla nyheter