Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-12-06

Donnez föryngrar och utvecklar soundet för framtiden

Donnez kom precis ut med ett pressmeddelande via sin Facebooksida ang förändringar i bandet. Nedanför kan ni ta del av Donnez ord samt några ord ifrån Putte som slutar i bandet och gör sitt sista jobb på Nyårsafton i Örebro.

Vi har något att berätta: Efter fem år i Donnez har Putte bestämt sig för att sluta. Vi tackar och lyfter på hatten för fem roliga och fantastiska år tillsammans. Med allt vi har varit med om, Tv-framträdanden, Guldklaven-vinster, Grammisgala med mera. Men allt har sin tid, och vi respekterar hans beslut och önskar honom stort lycka till i livet och vad han än tar sig för. Tack, Putte.

Putte har ordet:”Hej alla nära och kära, vänner och bekanta, dansare, publik och fans. Jag har en sak att meddela.Efter över 24 år i den här branschen som turnerande dansbandsmusiker är det nu dags att sluta. Både kropp och knopp, ja, livet också, har sprungit om mig flera gånger, och jag har till slut valt att lyssna.Det är dags för en förändring, att leva ett vanligt normalt "Svensson-liv" för första gången sedan 1999. Beslutet är högst personligt och taget av mig själv, utan yttre påverkan.Jag vill tacka för alla oförglömliga möten med oförglömliga människor och alla minnen som skapats genom åren. Ni vet själva vilka som bidragit, bandmedlemmar, kollegor, arrangörer och alla dansare...Min sista spelning med Donnez, och i branschen på överskådlig framtid, blir på Nyårsafton i år, på Brunnsparken i Örebro. Därmed säger Putte och hans saxofon tack och hej för sig. Om vi inte syns från scenen innan detta år är slut kanske det blir på ett dansgolv längre fram...”Putte gör sitt sista jobb på nyårsafton i Brunnsparken. Kom och förgyll kvällen med oss. Donnez-tåget rullar vidare, och vi har något väldigt spännande att berätta.

Från och med den 1/1 kommer två nya medlemmar ta plats på scen. Att ge unga chansen som brinner för musiken och som verkligen har talanger utöver det vanliga känns fantastiskt! Personer som älskar att stå på scen och förmedla samt bidra till att utveckla Donnez-soundet in i framtiden. Vi är väldigt spända på att följa deras utveckling och lovar att ta väl hand om och coacha där det behövs. Donnez nytillskott:Albin Fredriksson, 15 år, blott, har medverkat i både Talang och Allsång på Skansen. En multimusikant som kommer att spela saxofon, trumpet, dragspel och sjunga.Fredrik Trängbjörk, 34 år, en otroligt lugn, sympatisk och duktig person som de senaste åren har synts på scenen med Fernandoz. Han kommer att spela saxofon, gitarr och körsång. Detta innebär att Donnez kommer vara sex personer på scen framöver. Vi siktar framåt och uppåt och föryngrar såväl bandet som branschen.

Vi ses! Donne, Andy, Martin, Max, Fredrik, Albin

Dansbandssidan.com säger stort lycka till Putte med det som komma skall. Samt lycka till Donnez med den nya sättningen. / Christian Andersson (Ansvarig för Dansbandssidan) 

Foto Jörgen Lundh
< tillbaks till alla nyheter