Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-02-08

Det går fort framåt för Robert Nilssons Orkester från Skåne

Robert Nilssons Orkester är fem glada spelmän från Skåne som startade upp i denna konstellation augusti 2023 men då som fyra man. Under sensommaren 2023 släpptes den första singeln ”LITE FÖRSENT” som har nåtts av många och slått väl ut för bandet. Under hösten gjorde orkestern 14 fantastiska kvällar med underbara arrangörer och deras härliga publik som ständigt växer vilket ju är himla kul berättar Robert Nilsson. I årsskiftet 2023/2024 utökade bandet kapellet med en femte man som också är ett välkänt ansikte för publiken. I dagarna släpptes deras andra singel ”VARJE BREV” och 19 februari släpps singel nummer tre ”JAG SLUTER ÖGONEN”. Deras album är planerat att släppas månadsskiftet februari/mars så håll öron och ögon öppna.

Vidare ser 2024 ut att bli ett härligt år för R.N.O med många kvällar inbokade redan som bara växer i antal för varje dag, så dom ser fram emot att träffa er på dansbanorna runt om i södra Sverige under 2024.

Christian på Dansbanddssidan har tidigare träffat Robert, Christer & Göthe som är oerhört duktiga musiker och dessutom alltid så glada och tillmötesgående. Vill varmt rekommendera er att åka på en danskväll till detta gäng.

Robert Nilssons Orkester består av: 

Robban, Christer, Eddie, Göthe och Andy

Ni följer bandet via deras Facebooksida här!

< tillbaks till alla nyheter