Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-07-13

Dessa artister & dansband spelar på Dansbandssidans 10 års jubileum 15/8

Jag är oerhört glad att äntligen kunna presentera vilka artister jag har bokat till Dansbandssidans 10 års jubileum som firas den 15:e augusti genom en sändning på över 3 timmar via Dansbandssidan på Facebook & Youtube. Som ansvarig och grundare av Dansbandssidan har jag sett framemot denna dag väldigt länge och ett hårt jobb under 10 år ska firas tillsammans med alla följare. Jag har lagt ner hela min själ och väldigt många timmar, dagar, veckor, månader att få ihop allt. Nu är det knappt en månad kvar och denna jubileumskväll är jag jubileumsvärd för, det kommer bli intervjuer om 10 år med mitt livsverk samt underbar musik, tävlingar, utlottningar och ett framträdande för egen del också. Fotograf finns på plats för att dokumentera hela dagen samt att jag hyrt in ett kamerateam som kommer filma sändning med 4 kameror, utöver det en studio med en oerhört skicklig studio kille som har hand om ljudet och allt tekniskt.

Låt mig presentera dansbandet Engdahls från Skåne som jag gjort otroligt många reportage om genom åren och nu spelar dom på Dansbandssidans 10 års jubileum. Tom Käldström, Lasse Sigfridsson & Mona Gustavsson är 3 fantastiska artister som jag träffat många gånger på reportage, alla tackade jag omgående att medverka på Dansbandssidan stora dag.

Detta kommer bli en eftermiddag/kväll utöver det vanliga och jag hoppas verkligen att ni alla följare är med mig denna kväll och firar. Alla som swishar en frivillig gåva under kvällen kommer att delta i en mängd utlottningar, alla som swishar en en gåva på 200:- eller mer är med i utlottningar av vinster värda över 10.000:-.

Varmt välkomna den 15:e augusti att fira 10 år med Dansbandssidan.com på Facebook & Youtube <3

Här kan ni redan nu följa Dansbandssidan på YOUTUBE eller Dansbandssidan på Facebook!

< tillbaks till alla nyheter