Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-10-28

Dansveckan i Nerja blev en succé - återkommer 2024

Tusen tack till alla inblandade för en otroligt fin Dansvecka i Nerja. Den första någonsin, och ett fint initiativ av arrangören Tuva Bojstedt & Timo. Dansbanden Perikles & Callinaz gjorde ett lysande jobb under flera dagar för att roa och underhålla dansare från hela Norden. Danskurser, utflykter, dans, dansbandsmusik är bara en liten del av allt som erbjöds under veckan. Det var full fart från början till slut helt enkelt.

Jag har snackat med bägge banden och dom var oerhört nöjda & positiva över servicen och mottagandet på plats. Att arrangera ett nytt evenemang är aldrig prickfritt och likaså denna gång, men Tuva & Timo kommer rätta till dom små tips man fick under veckan och hela gänget bakom detta evenemang har gjort ett lysande jobb, allt från ljudtekniker till guider, intervjuare o.s.v. Christian Andersson kompletterade veckan med lite kramgoa låtar varje kväll innan banden bjöd upp till ordinarie dans och han höll även i underhållningen i söndags i cirka 2 timmar. Utöver det gjorde han intervjuer, fotograferade och filmade under hela veckan för att sprida budskapet om Nerja och Dansveckan.

Det står redan nu klart att det bli en ny dansvecka 2024 och detta kan ni läsa om via länken nedanför samt boka plats. Alla bilder från veckan finns på Dansbandssidan på Facebook samt intervjuer.

Fler bilder kommer ut ikväll cirka 20.30 på Facebook. Tack återigen för denna gång och för ett lysande evenemang. / Christian på Dansbandssidan.com

Mer info om nästa år - Klicka här!

Foto: Dansbandssidan.com

Foto: Dansbandssidan.com

Foto: Dansbandssidan.com

< tillbaks till alla nyheter