Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-06-16

Dansbandssidan gör livesändning med dansbandet Jackpots 17:e juli

Den 17:e juli är Dansbandssidan.com på plats hos dansbandet Jackpots för att göra en livesändning och ett reportage kring bandet. Nedanför kan ni ta del av lite information angående Jackpots.

Lite information om Jackpots

Jackpots är ett glatt gäng med många års erfarenhet av dansmusik. Vi vi vill sprida glädje genom ett proffesionellt framträdande och dansanta låtar man blir glad av.  Vi utgår ifrån vackra Österlen i Skåne och orkestern har anor sedan 1986 i form av dåvarande ”Nalles orkester” som sedan blev ”Jaxons” och där efter mynnade ut i Jackpots orkester. Jackpots orkester blev det 2011 så i år har vi även 10 års jubileum. När Corona´n kom bestämde vi oss för att nyttja den tid vi blev påtvingade till att förändra, utöka, förbättra på musiken, kvalitén och Jackpots scenbild. Vi är tre stycken sångare i orkestern och vi alla fyra sjunger stämsång vilket är en av våra kvaliteter bland många andra.

Bandet består av:

Stefan: sång, gitarr, saxofon och dragspel

Robban: Sång, Lead gitarr och dragspel

Christer: sång och trummor

Göthe: kör och klaviatur

Dansbandssidan.com jobbar och har alltid jobbat för stora som mindre dansband och det är viktigt att även hjälpa mindre band att nå ut till nya lyssnare och nå en ny publik. Varmt välkomna att följa med på denna sändning hälsar killarna i Jackpots & Dansbandssidan.com.

< tillbaks till alla nyheter