Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-02-10

Dansbandet Voize återupplivade dansmusiken på Folkparken i Lund

Vilken ”premiärkväll” det blev, jag menar det har inte varit dans på detta klassiska ställe på många, många år och äntligen så fick Lunds kommun liv i dansen & danskvällarna. Jag måste säga att detta var oerhört glädjande för hela kommunen och har varit efterfrågat länge. Trots nysatsning så kom det oerhört många besökare denna kväll för att roa sig och njuta av dansbandet Voize som verkligen levererade fin dansmusik. Roligt också är att se en blandad ålder bland publiken.

Proffsig arrangör som lyssnade på publiken och här agerade man omgående på tips från dansarna och gjorde så att alla var nöjda och belåtna, det måste jag ändå ta och säga att jag blev gladeligen överraskad. Det är sådant som gör att man vill komma tillbaka. Det fanns förstås servering på plats där man kunde köpa gott fika samt kaffe, läsk, godis, kakor, mackor m,m. Allting med stor belåtenhet och service.

För att vara första gången på oerhört länge så är det högsta betyg till Lunds Kommun och all dess personal som jobbade under denna kväll.

Tända marschaller, mysig belysning, levande blommor på borden samt ljus på batteri, det är just det här extra som jag verkligen vill framhäva. Från min sida har jag absolut ingenting att anmärka på.

Tack för denna gång dansbandet Voize, alla dansare och inte minst arrangören för en oerhört fin kväll.

Fler bilder kommer ut på sociala medier inom någon timme och filmer från kvällen finns det gott om utlagt på Facebook & Instagram (Dansbandssidan)

Nästa danstillställning blir det 27:e april till dansbandet PH:s (Per-Håkans) och då på självaste Dansens Dag. Biljetter via Visit Lund eller Ticketmaster.

< tillbaks till alla nyheter