Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-01-16

Bistro Grand i Falkenberg bjuder upp till danskvällar

Peter Hammarström som driver restaurang Bistro Grand i Falkenberg tänker satsa på dansbandsmusik. Detta härliga ställe som ligger i anslutning till Grand Hotell. Här erbjuds utsökt mat, god dryck i en fin miljö med fin service. Dansbandssidan har tidigare varit här på besök ett antal gånger innan man bytte namn från Harrys till Bistro Grand 2023. En rejäl uppfräschning gjordes och dessutom en ordentlig ombyggnad. Dansbandssidan ställde ett par frågor till Peter som ni kan ta del av nedanför.Hur kommer det sig att du satsar på dansband i på Bistro Grand?Grand Hotell har en gammal historia med dansband, här finns en bra lokal med bra scen. Dessutom är det otroligt skoj.Har du arrangerat danskvällar tidigare?  
2017 körde vi 3 dansband och det var helt galet bra.Du hade ett evenemang i december med Black Jack, vad fick du för intryck av denna kväll?Succé och oerhört kul, underbar stämning rakt igenom under kvällen.Du har bokat dansbanden Date, Donnez & Martinez denna gång, om detta slår väl ut kan du tänka dig att fortsätta med dessa danskvällar?Absolut, det krävs att danspubliken kommer inkl matgäster och då blir det förstås en fortsättning.Tycker du själv om dansbandsmusik?Ja det är klart jag gör, det är Svenskt och härligt.

Bistro Grand erbjuder även god mat i en fin miljö, så då kan man förstås kombinera dans och middag? 

Absolut, många kommer för att avnjuta en middag innan dom sedan går in till "Backfickan" där dansen äger rum, det ligger i samma lokal fast avsides från restaurangen. Vi har en stor bar där man även under kvällen kan handla god dricka. Sen har vi gäster som enbart kommer för att dansa. Så alla är varmt välkomna till Bistro Grand.

Besök deras hemsida här!

< tillbaks till alla nyheter