Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2023-12-12

Christian Andersson bjuder in ensamma till Julafton i gemenskap

För 5:e året vill Christian Andersson bjuda in dom ensamma till några timmars julmys och trevligheter via en direktsändning på Facebook mellan 16.00-19.00 på Julafton. Detta är 5:e året som Christian engagerar sig i temat "ingen ska behöva fira Julafton ensam" om man själv inte valt att gör det.

Christian säger att ensamheten bland äldre människor är mer påtaglig under jul, det finns människor som som inte har valt att fira jul ensam och framförallt Julafton. Man kanske inte har några vänner, ingen nära och kära och är helt ensam, det är oerhört jobbigt säger Christian som samtalat med några som känner precis såhär. Kan jag få några människor glada och framförallt där dom känner sig delaktiga i denna sändning så betyder det oerhört mycket för mig. Givetvis är alla varmt välkomna att följa denna sändning. Att bry sig om andra människor under svåra förhållanden har alltid varit en viktig fråga för Christian Andersson ansvarig och grundare av företaget Dansbandssidan.com som är Nordens störta Dansbandssida på sociala medier med drygt 140.000 följare.

Det är ett stort projekt med mycket som skall förberedas och fixas för en sådan sändning, Christian kommer även ha 3 st moderatorer under sändningen för att ta hand om chatten under sändningen.

Under denna direktsända livesändning så kommer man få höra Christian sjunga många av våra klassiska jullåtar, kramgoa låtar samt att det kommer bli utlottningar av julklappar från olika sponsorer som engagerat sig i detta. Ginza.se - Lasse Stefanz - Mariann Grammofon & Dansbandsveckan i Malung.

Man följer denna sändning på Dansbandssidan.com på Facebook

< tillbaks till alla nyheter