Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-02-16

Casanovas har släppt kärleksförklaring till 80-talet

Casanovas - ett av Sveriges mest ambitiösa och moderna dansband - är tillbaka med ny musik. Nämligen den 80-talsinspirerade singeln "Vill ha allt" - en kärleksförklaring till det nyss nämnda årtiondet och till kärleken i sig. Låten, som är skriven av Mikael Karlsson, visar upp en ny ljudbild av Casanovas.

Vadstenas stoltheter Casanovas är ett band ständigt under utveckling. Ända sedan starten 1989 har den flerfaldigt Grammisnominerade gruppen antagit musikaliska utmaningar och lyckats hålla sig aktuella genom flera decennier. De har vunnit betydelsefulla priser och utmärkelser, turnerat land och rike runt otaliga gånger samt spelat live i stora tv-produktioner. Deras låtar har miljontals lyssningar på de digitala plattformarna och inte minst är Casanovas ett älskat band hos den dansanta publiken.

I dag består Casanovas av Henrik Sethsson (sång), Jimmy Lindberg (gitarr), Stefan Ryding (bas), Victor "Harry" Lindberg (gitarr) och Simon Bondesson (trummor). För ett år sedan tävlade kvintetten i Melodifestivalen med bidraget "Så kommer känslorna tillbaka" som även blev "Årets Låt" på Guldklavengalan i Malung i somras. Efter fjolårets albumsläpp med samma titel följde Casanovas upp succén med vinterlåten "Snart vänder jag hem". Nya kärleksalstret "Vill ha allt" är det första av flertalet singelsläpp under 2024.

Lyssna på "Vill ha allt" här.

< tillbaks till alla nyheter