Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-10-24

Anna Bromee hyllar dom Svenska dansbanden

Tidigare idag besökte jag Folkparken rutundan i Lund för att göra ett litet reportage om Anne Bromee & hennes föreställning "Vi älskar dansbandz". Denna föreställning var verkligen en hyllning till dom Svenska dansbanden och jag vill verkligen rekommendera er alla att se denna. Anna var ett proffs ut i finger spetsarna och hon visste verkligen allt om dansband och var oerhört påläst och närvarande, man ser verkligen och hör verkligen att intresset för dansband är start. Lyssna på min intervju med Anna nedanför och ta del av länk till biljetter och mer info. Att kombinera picknick med mat och dryck som publiken tar med sig och att sedan bli förtrollad av denna föreställning kan inte annat än att bli bra. / Christian på Dansbandssidan.com

Vi älskar dansbandz

En kärleksfull, humoristisk och musikalisk scen-hyllning till våra svenska dansband!

Inget stoppar oss nu, Nu är det lördag igen, Börja om från början, Åh, vad jag älskade dig just då, Sofia dansar gogo, Du är min man och många fler älskade klassiker och ovanliga pärlor.

Skådespelaren Anna Bromee sjöng i dansband i Sörmland på 1990-talet. I Vi älskar dansbandz bjuder hon med värme på älskade dansbands-klassiker, okända pärlor, roliga anekdoter och en humoristisk djupdykning i dansbands-historien. Varför stavas till exempel så många dansbandsnamn med Z eller X på slutet? Och varför var 70-talets scenkläder så underbart hysteriska?

Medverkande: Anna Bromee

Mer information samt biljetter hittar ni under länken här!

(Min intervju med Anna hittar ni nedanför)

< tillbaks till alla nyheter