Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2021-04-20

42 timmar med dansbandet Jive i Söderhamn

I Lördags begav jag mig 7 timmar från Skåne för att åka uppåt landet och göra en livesändning med killarna i dansbandet Jive. Senast grabbarna gjorde en sändning var under förra året & även då var jag på plats för att sprida bandets musik. Alltså var det hög tid igen & vilken helg det blev

Jive & många dansband har det jäkligt tufft och kämpigt under dessa tider och då är det bra att synas och få spridning av deras musik men även vad som är på gång framöver samt att dom släpper ny musik. Vi fick gott om tid att umgås och snacka i helgen och grabbarna är otroligt spelsugna och att få träffa sin danspublik, även om det är bra att synas i media och på sociala medier så är ändå spelning ute på landets dansbanor den starka dragkraften och huvudsysslan. Men vi får vänta ett tag till och sedan hoppas både Jive och alla i branschen att allt ska börja gå igång igen så sakteligen även om det kommer ta lite tid. Helgens sändning med Jive som jag fick äran att ansvara för blev oerhört uppskattat på sociala medier med tusentals kommentarer och fin respons och det ger förstås en extra boost för bandet samt även fin reklam, fortfarande vet långt ifrån alla vilka Jive är och mitt mål med reportage är att bland annat nya dansare, fans, följare ska upptäcka bandet/banden & så skedde igår och det gläds jag och bandet förstås åt. Närmare 30.000 har sett sändningen som sändes från Kulturens Hus där jag även fick träffa och snacka med arrangörerna. Tack vänner för gästvänlighet, fika, mat m.m under helgen.

Tack även alla samarbetspartner, Jive och deras bokningsbolag LS-Tonart & Artistbolaget samt Hälsinge Kaffe för gott kaffe.

Hög leverans av Jive igår med otroligt bra dansmusik och helt enkelt mäktigt bra melodier med en bra variation.

Det största tacket skall utan tvekan gå till Jive för att ni är ni och för att ni gång på gång tror på Dansbandssidan.com och vårat mångåriga samarbete, gott folk, det kommer mer ifrån Jive och Dansbandssidan framöver.

< tillbaks till alla nyheter