Evenemang

Dansband under stjärnorna

Ett grönskande Kungsparken som en färgstark kuliss till en varmljummen sommarkväll. Till detta serverar vi örongodis med de största dansbandshitsen från de gamla klassikerna till de modernaste hitsen som spelas av DJ Willy Hövelmann. Detta toppar vi med en eventmeny och svalkande goda drycker. Vad väntar du på? Boka bord redan idag på någon av våra fyra tillfällen i sommar!
 

  • Datum: 29 maj, 26 juni, 24 juli och 28 augusti
  • Entré: 60 kr inklusive garderob. Fri entré för medlemmar.
  • Tid: kl 20-00


Deras Facebookevent klicka här!

Deras hemsida klicka här!

Klicka på bilden för mer info!

Dansfestival på Lane Loge 7-10 Juli 2020

NY UPPDATERING!

Hej, Eftersom vi igår gick ut med, utifrån regeringens beslut, att inte genomföra invigningen med Dansfest på Älmhults Arena den 14 mars, vill vi nu informera om ett nytt datum för dansfesten. Tillsammans med Vikingarna och Lasse Stefanz, samt övriga leverantörer har vi funnit ett nytt datum. Dansbandsfesten kommer att hållas i höst, den 19 september. Din redan köpta biljett gäller för det nya datumet. Har du inte möjlighet att delta på det nya datumet på grund av förhinder så erbjuder vi, trots force majeure, att betala tillbaka pengarna. För återbetalning vänligen kontakta, Nortic Support på 0455-619700 Vi och artisterna hoppas verkligen att vi ses den 19 september. Med vänliga hälsningar, Teamet på Arenan, Älmhults handelsplats
 


Övriga evenemang

Sägnernas Hus i Sandhem

Danser 2020 

Klicka på bilden för större text!

Sundsta Säteri / Norrtälje

 

Duo Vi - Dansmusik för vanligt folk!
 

Det finns få dansband i Sverige i dag som är så mångfacetterade som Duo Vi! Med dem på scenen får Du, förutom en variationsrik och svängig dansmusik, många glada skratt och ett proffsig framförande. Vill Du dansa gammeldans? -Tacka för det! Det spelar vi gärna! Med dubbla dragspel dessutom!

Ni kanske vill ha en stunds underhållning också, där man bara får sitta och lyssna.
Inga problem där heller!

Vare sig Ni vill dansa eller sitta ner och bli underhållna, så är Duo Vi ett utmärkt val för den lite mognare publiken!

Bokar oss gör man genom att maila till patrik@pinkhink.se eller genom att ringa mig på 070-644 4319 (Patrik Forslund).
 

För mer information klicka på bilden!

Tänk att ni kan dansa och har kul till många olika dansband på samma kväll.Jag kan göra det, för jag är Dj och spelar 100% dansbandslåtar av många kända dansband som gör att ni stormtrivs på mina spelningar.
Hälsningar Dj-Willy.

Bokning & info: www.worldwidewilly.se
Tel.0738 946 552

Hyllningskonsert till 60-talet i Ängelholm 4/4!